Citat:
În prealabil postat de gpalama
Vai vai vai, diavolul si-a luat-o pe coaja si e victima, poate poate prosteste pe vreunul.
Daca aveai demnitate nu te mai intorceai.
Asa esti ca furul, ai sarit gardul pe unde ai putut, tot sectar ai ramas.
Si adminii la fel, adorm, ca doar in ortodoxie se doarme la greu.
Si lasa ca un NIPist sa umple un forum cu nipsisme.
Ar fi interesant de discutat si pacatul/pacatele adminului, ca daca se prinde vreun cititor de chestia asta cu NIP, si cade in pacat si ei nu au facut nimic...
Sa fie ei fericiti si sa doarma in continuare, ca samanta pacatului e sadita in NIP.
Esti doar o lepra care s-a intors inapoi. Si nu vede cand e sub demnitatea lui sa faca asta.
Daca aveai caracter nu erai pe aici.
Tu esti doar un sobolan infiltrat pe unde a putut. Un diavol care isi baga coada sa faca tulburare. Pentru ca al 2-lea nume al tau este tulburare.
|
Repeta mitomaniile, poate te crede cineva de frica santajelor emotionale mirsave si intra in kukuxclan ca sa-l scoata afara pe cel ce a sarit gardul la nunta ca nu avea haina de nunta.
Te crezi mai nou Tatal Mirelui nevazand ca te vrei mare sef de kukuxclan?
Nu-ti dai seama ca infilibilitatea marelui papalâc a ”sfintei” ratiuni spiritiste ti-a luat si ultima bruma de Duh smerit ortodox?
N-am de ce sa plec din casa mea ortodoxa oricat ma faci tu sectar sau diavol!
N-am sa ma las posedat de tine ca sa adopt miunelile unui pui al baronului de Mieunhauzen care n-are nicio Cale ortodoxa darmite haina de nunta!
Cine te-a pus pe tine sa legi invitatii la nunta de maini si de picioare si sa-i scoti afara? Te crezi cumva printre sfintii arhangheli?
Decat un teolog incompetent care s-a crezut important-exportant si insemnat. Duhul pierzarii il face ”mare” si nu-si da seama.
Nu ma las santajat emotional si vezi ca nu se sesizeaza nimeni asa ca mergi si canta la alta masa ca poate te crede cineva ca esti victima mea dupa ce m-ai osandit si facut in toate felurile pe toate firele de discutie luni de zile chemand la lapidare publica. Vezi ca poate gasesti un judecator corupt ca sa-ti faca treaba murdara si sa minta si sa osandeasca pe nedrept asa ca tine! Poate aduni si martori corupti ”credibili”.