![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Te crezi mai nou Tatal Mirelui nevazand ca te vrei mare sef de kukuxclan? Nu-ti dai seama ca infilibilitatea marelui papalâc a ”sfintei” ratiuni spiritiste ti-a luat si ultima bruma de Duh smerit ortodox? N-am de ce sa plec din casa mea ortodoxa oricat ma faci tu sectar sau diavol! N-am sa ma las posedat de tine ca sa adopt miunelile unui pui al baronului de Mieunhauzen care n-are nicio Cale ortodoxa darmite haina de nunta! Cine te-a pus pe tine sa legi invitatii la nunta de maini si de picioare si sa-i scoti afara? Te crezi cumva printre sfintii arhangheli? Decat un teolog incompetent care s-a crezut important-exportant si insemnat. Duhul pierzarii il face ”mare” si nu-si da seama. Nu ma las santajat emotional si vezi ca nu se sesizeaza nimeni asa ca mergi si canta la alta masa ca poate te crede cineva ca esti victima mea dupa ce m-ai osandit si facut in toate felurile pe toate firele de discutie luni de zile chemand la lapidare publica. Vezi ca poate gasesti un judecator corupt ca sa-ti faca treaba murdara si sa minta si sa osandeasca pe nedrept asa ca tine! Poate aduni si martori corupti ”credibili”.
MoroncEkUlaș înVaț leppăd∈maiLUMEUjUglu(fivrEhoț-șcaUsLEUz∈u=sminț∈E-=nEbUParv∈grozînș∈= pripIS∈xpuUnga+cârâmErid-fugid-logivina-stiEsin∈rEUtU-antisimțidur-lăudobasculaș-trădățol-scopbârf-tUt∈u-trufhus=altvisgrij-strescapoSS-f∈ciUkUxklacUj-ghinorokkciospădosdă-ter∈sUșefhUț-fant∈zis-progr∈xit=victiviclUadicdol t∈iasia∈ picUpic n facinatia gogoș∈rporkd∈luvulps sat∈ plâplaci sascapi d T sal∈faci tlaba mudara poftarmorE-pliktisU c@luatu-droghipocrițU-fakE) sascult iubimca ucemici CuvânteuL si FataTa Last edited by Moroco; 14.10.2021 at 18:19:21. |
|