View Single Post
Vechi 15.10.2021, 14:58:16
Iorest Iorest is offline
Senior Member

Data înregistrării: 04.08.2016
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Nietzsche Vezi mesajul
În loc să observi că este judecata lui Dumnezeu asupra corupției, tu spui ca este un atac asupra marelui alb. Dar chiar nu ai un pic de decență? Încerci să ne prostești pe față? Chiar mâna dreaptă a patriarhului Aurel Mihai care a și demisionat, îl descria pe patriarh citez "marele alb, securistul, e de-al lor..." ;de acum încolo așa o să îți spun "Lorest, bocitoarea marelui alb"

P.S. marele alb este o rasă de porc.
Vezi că Iorest e numele unui ierarh din Transilvania secolului 17, e I de tipar, nu L, e menționat în slujba , nu știu de ce mă batjocorești pe mine dacă nu vrei să citești și să înțelegi ce e în spatele unui atac sau paravan, uită-te în spatele vitrinei prietene că te prostesc ăștia.

Mirel Palada e sociolog, are casă de sondare a opiniei publice știe care e profilul votanților fiecărui partid și la ce mesaje mușcă, că a vorbit mai colorat, asta e nu trebuia, nu consider că toți votanții USR sunt pitici de grădină, unii sunt oameni care vor un mai bine, am pus linkurile de unde am citat la celelalte articole.

De fapt ce reclamă filmarea, un tip - constructor, intră în politică și se laudă (plusează el) n-are nimeni cum să verifice că patriarhul i-a spus unde să se înscrie.

Acel tip Lazăr(nu clericul Aurel Mihai) îl face securist pentru că vezi doamne Patriarhul ar fi fost informat care va fi trendingul la vot, deși sondaje se fac cu anii înainte și se observă cine crește cine scade, nu e o informație secretă, absconsă, doi nu poate proba că patriarhul dă lecții de consulting politic.

Un alt tip - și mai nefericit decât primul fiindcă e preot și are rang Bisericesc face glumițe seci cu te-ai pus lângă marele alb(tabloul cu Patriarhul) e dovada clară că Patriarhul nu e securist și nu știe tot ce mișcă sub el, cum vorbesc subalternii lui, că dacă era, afla cum îl vorbesc oamenii și lua măsuri.

O firmă care se laudă că a câștigat licitații fusese descalificată chiar de B.O.R. un an cu neparticiparea.

Legea spune că ofertele se publică într-un cotidian de largă răspândire - tehnic vorbind ziarul lumina îl poți cumpăra din orice parohie, cum au aflat ceilalți constructori ?

Catedrala a fost construită de la fundație în sus cu Strabag (Austrieci) cu care a lucrat și Ministerul Transporturilor (condus câteva luni de USR) iar tabla e pusă cu franciza unor belgieni cei mai buni calitate/preț în domeniul acoperișurilor care pot garanta o durată de rezistență a materialelor, mai mare decât în lucrările civile.

Last edited by Iorest; 15.10.2021 at 15:50:22.
Reply With Quote