Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Stiri, actualitati, anunturi
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 15.10.2021, 14:24:31
Nietzsche Nietzsche is offline
Senior Member

Data înregistrării: 18.06.2021
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Iorest Vezi mesajul
Sunt vreo 2-3 chei în care se poate citi atacul la Preafericitul Părinte Patriarh Daniel
În loc să observi că este judecata lui Dumnezeu asupra corupției, tu spui ca este un atac asupra marelui alb. Dar chiar nu ai un pic de decență? Încerci să ne prostești pe față? Chiar mâna dreaptă a patriarhului Aurel Mihai care a și demisionat, îl descria pe patriarh citez "marele alb, securistul, e de-al lor..." ;de acum încolo așa o să îți spun "Lorest, bocitoarea marelui alb"

P.S. marele alb este o rasă de porc.
Reply With Quote
Vechi 15.10.2021, 14:58:16
Iorest Iorest is offline
Senior Member

Data înregistrării: 04.08.2016
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Nietzsche Vezi mesajul
În loc să observi că este judecata lui Dumnezeu asupra corupției, tu spui ca este un atac asupra marelui alb. Dar chiar nu ai un pic de decență? Încerci să ne prostești pe față? Chiar mâna dreaptă a patriarhului Aurel Mihai care a și demisionat, îl descria pe patriarh citez "marele alb, securistul, e de-al lor..." ;de acum încolo așa o să îți spun "Lorest, bocitoarea marelui alb"

P.S. marele alb este o rasă de porc.
Vezi că Iorest e numele unui ierarh din Transilvania secolului 17, e I de tipar, nu L, e menționat în slujba , nu știu de ce mă batjocorești pe mine dacă nu vrei să citești și să înțelegi ce e în spatele unui atac sau paravan, uită-te în spatele vitrinei prietene că te prostesc ăștia.

Mirel Palada e sociolog, are casă de sondare a opiniei publice știe care e profilul votanților fiecărui partid și la ce mesaje mușcă, că a vorbit mai colorat, asta e nu trebuia, nu consider că toți votanții USR sunt pitici de grădină, unii sunt oameni care vor un mai bine, am pus linkurile de unde am citat la celelalte articole.

De fapt ce reclamă filmarea, un tip - constructor, intră în politică și se laudă (plusează el) n-are nimeni cum să verifice că patriarhul i-a spus unde să se înscrie.

Acel tip Lazăr(nu clericul Aurel Mihai) îl face securist pentru că vezi doamne Patriarhul ar fi fost informat care va fi trendingul la vot, deși sondaje se fac cu anii înainte și se observă cine crește cine scade, nu e o informație secretă, absconsă, doi nu poate proba că patriarhul dă lecții de consulting politic.

Un alt tip - și mai nefericit decât primul fiindcă e preot și are rang Bisericesc face glumițe seci cu te-ai pus lângă marele alb(tabloul cu Patriarhul) e dovada clară că Patriarhul nu e securist și nu știe tot ce mișcă sub el, cum vorbesc subalternii lui, că dacă era, afla cum îl vorbesc oamenii și lua măsuri.

O firmă care se laudă că a câștigat licitații fusese descalificată chiar de B.O.R. un an cu neparticiparea.

Legea spune că ofertele se publică într-un cotidian de largă răspândire - tehnic vorbind ziarul lumina îl poți cumpăra din orice parohie, cum au aflat ceilalți constructori ?

Catedrala a fost construită de la fundație în sus cu Strabag (Austrieci) cu care a lucrat și Ministerul Transporturilor (condus câteva luni de USR) iar tabla e pusă cu franciza unor belgieni cei mai buni calitate/preț în domeniul acoperișurilor care pot garanta o durată de rezistență a materialelor, mai mare decât în lucrările civile.

Last edited by Iorest; 15.10.2021 at 15:50:22.
Reply With Quote
Vechi 15.10.2021, 20:00:09
Nietzsche Nietzsche is offline
Senior Member

Data înregistrării: 18.06.2021
Implicit

Ești un informator BOR, cât și formator al opiniei publice. Probabil plătit, ca să vezi domnu' Serafim cu cine aveai dialog:)). Lasă vrăjeala că este evident. Imi este silă că am vorbit cu o asemenea scursură. Tata mi-a zis, dar nu am vrut să cred.

Trăim într-o lume în care totul este fals; Woke the Fuck Up:
*https://youtu.be/CzLsKm3sYO0
Reply With Quote
Vechi 15.10.2021, 20:12:28
Iorest Iorest is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
Lasă vrăjeala că este evident. Imi este silă că am vorbit cu o asemenea scursură. Tata mi-a zis, dar nu am vrut să cred.
Îți mulțumesc pentru cuvintele de jignire, eu nu m-am băgat în seamă cu tine tu m-ai cam citat, de ce crezi că totul gravitează în jurul tău ?

Nu am luat niciun ban de la nimeni pt opinii niciodată în viața mea, mi-a plăcut și mie să vorbesc și să citesc și alte opinii, dacă am halit opiniile unor profesioniști și m-au prostit bravo lor, ce să zic o să recunosc că am fost un dobitoc.

Ce dacă îmi folosesc capul și corelez unele lucruri care apar publice, eu numai din surse publice citesc nu am de unde să știu altceva, înseamnă că nu am voie să mă exprim ?

Vrei să gândesc ca tine, să spun pe placul tău, atunci unde ar mai fi încercarea mea de a analiza ?

Chiar te rog să mă ignori și cu asta basta, nu trebuie să mă jignești.

Last edited by Iorest; 15.10.2021 at 20:15:46.
Reply With Quote
Vechi 15.10.2021, 21:26:12
gpalama's Avatar
gpalama gpalama is offline
Senior Member

Data înregistrării: 13.02.2010
Implicit

Citat:
Esti un informator BOR, cât formator al opiniei publice. Probabil plătit, ca să vezi domnu' Serafim cu cine aveai dialog:)). Lasă vrăjeala că este evident. Imi este silă că am vorbit cu o asemenea scursură. Tata mi-a zis, dar nu am vrut să cred.

Trăim într-o lume în care totul este fals; Woke the Fuck Up:
*https://youtu.be/CzLsKm3sYO0
Iar reactii infantile "la cald".

In fapt reportajul ala nu zice mai nimic... asta daca te duce putin capul.

Iar raspunsul patriarhiei este unul monumental de responsabil si defrumos.

Exact cum zice Iorest.

Mai degraba sunt acuzati aia de la Report de trafic de influenta, tentativa de inselaciune.

Draga Nietzche, poti sa pui cu degetul ce e gresit acolo?

Vezi ca iar iti iesi din pantalonii scurti de adolescent cu mucii la nas stersi de bodyguard...
Citat:
Imi este silă că am vorbit cu o asemenea scursură.

... spuse grav filosoful in pantaloni scurti, injurand printre dinti de toti ***, de ce se pricepea el, in timp ce asmutea propriul bodyguard prin multime pentru a sparge dinti si capete.

Draga Nietzche, pe un om il lasi sa vorbeasca sa vezi ce vocabular scoate, ce cuvinte scoate. Acolo te uiti si il masori. Si ii vezi impulsurile, firea.

Deci tu esti un 16 ani, imatur, cu spart de dinti in cap, cu putine linii de filosofie citite, care sari din banca si iti sare firea la cel mai mic cuvant. Cuvintele pe care le scoti arata o mentalitate, o fire, un mod de la proceda.. nu prea corect, nu intempestiv ci mahalagesc.

Tu esti odrasla de mahala (vezi apucaturile si vocabularul) care se ascunde sub un nume intelept.

O mahala ascunsa sub numele de Nietzche care crede ca daca foloseste un plural de politete lumea nu se prinde cat de prost e.

Esti un prost ascuns sub un limbaj aparent politicos.

Sa avem pardon dar prea tragi cate o flegma fiecaruia cand te apuca, vezi ca esti cu vantul in fata. Sau poate sufla de altii vantul mai tare catre tine. Sau altii au putere mai tare... In viata se poate intampla orice.

Putina masura si cumpatare, ca daca nu te invata taica-tu, te ajutam noi, putin cate putin pana devii crestin si cumpatat.

Last edited by gpalama; 16.10.2021 at 01:35:47.
Reply With Quote
Vechi 15.10.2021, 21:40:14
Iorest Iorest is offline
Senior Member

Implicit

Dă-i pace frate întru Hristos, gpalama, Nietzsche e unul din tinerii din noul val care ușor poate fi dus în ispită de orice fel de informație.

Cum zicea Dan Puric despre cineva care-l ataca, îi vorbea urât, ești un copil de crescut la sân, nu e vina ta, și îi explica una alta.

Măcar el care citește să nu fie unul din gloată, să fie o conștiință vie într-o vreme cenușie.

Eu nu am pretenția asta, doar vreau să ascult și părerea celor acuzați, am citit și am văzut ce a răspuns pe trinitas și basilica și am reluat aici.

După părerea mea strict subiectivă din spatele sticlei, îl văd/percep pe P.F. Daniel tot mai obosit și stors, făcea eforturi să vorbească pe sub mască la o întâlnire cu președintele, cine știe câte zile mai are de trăit și cât de rău îi afectează sănătatea șocurile astea emoționale.

Măcar acum când e iminența asta a pandemiei e bine să fim mai calmi, mai răbdători, deși și eu greșesc.

Pt cine știe istorie și-au bătut joc și de PF Teoctist și de PF Daniel autoritățile și i-au purtat cu amplasamentul Catedralei ba în parcul Carol, ba prin alte locații doar doar să zădărnicească construcția, PF Daniel s-a umilit la propriu pt proiectul acesta când a cerut ajutor de la politicieni, de la primării, Consilii Județene, a stat mereu între palme, ba că e cerșetor, ba că e pesedist, pentru o construcție pe care o lasă cadou poporului român, următorul Patriarh se va putea concentra și mai mult pe burse sociale și alte nevoi, nu va mai avea de făcut asemenea construcții monumentale.

Poate Dumnezeu a vrut ca în timpul lui PF Daniel să se facă Catedrala pt că alți patriarhi nu ar mai fi avut dedicarea, răbdarea să selecteze zeci/sute de oferte pt fiecare fază a construcției, nu ar fi știut mare lucru despre construcții.
Vechi 16.10.2021, 01:24:38
gpalama's Avatar
gpalama gpalama is offline
Senior Member

Data înregistrării: 13.02.2010
Implicit

Atat de frumos a fost raspunsul video al patriarhiei.

De o responsabilitatea maxima, fara demagogie.

A fost publicat pe trinitas, nu stiu unde l-am vazut.

O excelenta si de bun simt, si de argumentare, si de responsabilitate.

M-a dat peste cap prin responsabilitate.
Reply With Quote
Vechi 16.10.2021, 02:15:45
Demetrius Demetrius is offline
Senior Member

Data înregistrării: 02.04.2012
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Iorest Vezi mesajul
Dă-i pace frate întru Hristos, gpalama, Nietzsche e unul din tinerii din noul val care ușor poate fi dus în ispită de orice fel de informație...
Nu mai conteaza informatia, ci predispozitia lui "aplecata" spre orientarea care o doreste el; informatia e doar un pretext.
Daca el huleste pe Dumnezeu, cum sa nu-i convina ca si clerul e hulit?

El nu mai analizeaza "continutul informatiei" fiindca n-are habar si fiindca-i place distorsiunea; tocmai de aceea el adauga la informatie si o imbogateste cu alte "perle", disponibile nivelului sau, nivel care nu-i permite sa observe ca si cu camera ascunsa se poate mintzi.

P.S.N-am vazut linkul si nici nu ma intereseaza fiindca-mi pute "interesul" care l-a generat; de-aia am scris acest mesaj cu masca pusa.
Și sus, printre stele, se-nchină.(pr. Dumitru)
Reply With Quote
Vechi 16.10.2021, 10:50:38
Iorest Iorest is offline
Senior Member

Implicit

Clip Trinitas TV - răspunsuri la atacuri comparație cost Catedrală vs alte edificii religioase din lume:

Catedrala Națională: DATE CARE CONTEAZĂ!

https://www.youtube.com/watch?v=6C3cALXkFdM

Last edited by Iorest; 20.10.2021 at 21:38:39.
Reply With Quote
Răspunde