Citat:
În prealabil postat de Adr.iu91
Bun sfat pentru neamuri, sunt bune informatiile. O sa tin cont de ele, dar problema nu era la mine, era la neamurile mele.
Sunt bune informatiile. Mersi frumos, o sa dau mai departe la cineva din neam sa ii ajute in continuare, mai mult pentru luminarea mintii acelei femei din ce am scris eu.
|
Eu știu că nu era problema de la tine, s-a înțeles din mesajul de pe 5 decembrie că nu te simțeai bine în acea casă, dar poate ai mâncat din mâna aceleia sau ai purtat lucruri cu făcături etc.
Profilactic e bine să stăm cât mai aproape de Sfintele Taine și să încercăm să ne sfințim, scopul duhovnicesc al omului pe pământ e despătimirea și unirea sufletească cu Dumnezeu, deci cu cât începi mai repede ai șanse să sporești în înțelegere duhovnicească.
Iar lucrarea mântuirii se face începând din tinerețe, la tinerețe ai memorie la bătrânețe poate te lasă memoria, la tinerețe ai putere/vigoare la bătrânețe scade rezistența fizică, te dor oasele ai reumatism, poate nu mai ajungi la slujbă, la tinerețe vezi bine să citești și să acumulezi, la bătrânețe dacă nu ai citit din tinerețe cu greu să înveți atunci de la 0.
Toți călugării și mirenii care au ajuns sporiți duhovnicește și-au închinat tinerețile sfințirii și pe baza muncii din tinerețe au mers din creștere în creștere, dacă nu munceau duhovnicește din tinerețe, la bătrânețe le era greu să și înceapă și să și aibă salturi exponențiale.