View Single Post
Vechi 08.04.2022, 16:44:39
Seraphim7 Seraphim7 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 13.12.2009
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Iorest Vezi mesajul
Dacă ar exista reîncarnare un suflet ar putea fi trimis oricând în altă cultură, hindusă, animistă, șamanistă, în zone unde se practică cultul pt zei șamd, în zone în care e hulit Hristos sau este minimizat ca simplu profet.
De ce ce ar întina Dumnezeu un suflet creștinesc cu niște abateri religioase trimițându-l în Nepal, sau oriunde aiurea pe planetă după ce a avut o viață în care a fost botezat creștinesc și ortodox (care e botez deplin)?

O foarte mică parte din populația pământului are înțelegerea că prin jertfa lui Hristos vine învierea și viața veșnică, ceilalți ori s-au lepădat, ori nu cred deloc, ori sunt într-o sferă de influență unde sunt alte curente esoterico-religioase de sute sau mii de ani.

Reîncarnarea nu e compatibilă cu creștinismul.

Nu mai spun că dacă un om are mai multe înfățișări din mai multe vieți, nici iconografia religioasă nu ar mai fi actuală, sau permisă, ar apărea dilema la reîncarnarea a câta arată un suflet așa :) și câte vieți i s-au mai scurs de atunci.
Pfff...Mai Iorest....Om bun ce ești tu...

Cum poți să spui că divinitatea ar "intina" sufletele care s-au născut sub incidența altor credințe religioase sau altor culturi, respectiv țări?

Iisus Hristos nu are nicio legătură cu religia creștină actuală,el a fost un spirit superior încarnat pentru evolutia umanității.Religia mai mult a denaturat misiunea, învățătura lui,care este similară cu a celorlalte spirite încarnate care au predicat și au murit pt acest scop al iubirii,păcii și etc.

Voi nu înțelegeți că de fapt religia nu a făcut decât să fie dărâmată de aceste Spirite încarnate.

Practic Iisus și Buddha și alți maeștrii spirituali ai predicat împotriva religiei,au militat pentru spiritul liber...

Eu nu au dorit întemeierea unei religii,eu au dorit evoluția individuală a omului intru cadrul spiritual al colectivului astral...