Citat:
În prealabil postat de Iorest
Și părintele Iulian strecura prin niște alegorii sau discuții simple anumite lucruri, cel puțin așa am citit că i-a spus unui scriitor, deci nu spunea todeauna direct, ci trebuia să fii atent la ce zice și cu ce legătură zice.
Am mai auzit că zicea Danion Vasile despre Teofil Brașoveanu de la peștera Ialomicioarei care a trecut la Domnul de multișor că avea anumite momente în care vedea ce fac ucenicii la sute de kilometri distanță și-i suna când aveau ispite.
|
Mai este un parinte, il cheama Viorel de la Topraisar. Dansul are un anume dar al inainte-vederii (o sa zic inainte-vederii), stie ce se afla in sufletul unui om, poate zice din viitor lucruri, care s-au intamplat. In schimb dumnealui RESPECTA viata privata, si discutiile private adica nu le da mai departe ce am vorbit, si nu in ultimul rand parintele Viorel nu s-a laudat niciodata cu asa ceva, deci sa zicem ca la el lucreaza darul inainte-vederii de la Dumnezeu. Dar clarvazatorii din vorbe din oameni in oameni, sau de prin ziare si etc...nu sunt de incredere, nici de pe TikTok dupa cum se vede.