View Single Post
Vechi 14.02.2023, 13:49:30
Moroco's Avatar
Moroco Moroco is offline
Senior Member

Data înregistrării: 09.04.2019
Locație: Crestin Ortodox cu Calea ✝ Apocalipsa
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Krautrock Vezi mesajul
Cunoasteti ceva care sa fie mai lumesc decat religia? In niciun caz nu as sfatui pe cineva sa dea importanta unor probleme lumesti precum cele legate de Iisus Hristos.
Chiar vreti sa va cinstiti si sa va impliniti renumele? Kraut=varza, varza murata, terminata in rocka dura deci credeti in intelepciunea de tip "varza" ca sa ajungeti pe post, pe functia de krautrock=buruiana? Aveti un nickname ciudat-smerit-cinstit, lucru care spune ceva despre sufletul vesnic pe care il aveti.

Va dau dreptate, religia e de la oameni, e ceva lumesc si iata ca pana si din biserica Domnului Iisus Hristos, lomea a facut o religiei, a confiscat omul Biserica Domnului si o foloseste in interes personal sau in interesul cezarilor viciosi carora se supune si slujeste, cezarii autointronati sau alesi ai lumii tzepuind impreuna masele sa se supuna si sa se inchine la satana-tatal minciunii si la puiul sau diavolul antihrist, fiul pacatului si al faradelegii care ca ipocritul, travestitul si ca vicleanul prefacut, ca sa insele si sa amageasca ia locul cel mai inalt pe scaunul dreptatii de pe care se razbuna cu cruzime savarsind rautate maxima, rapida, instantanee si fara crutare cu toata forta si nepasarea tepuind, daca ar putea, pana si pe cei alesi ca cica ceea ce face e dreptate, ca e o lucrare rapida a binelui, o lucrare de curatire, de asanare morala, de insanatosire, de scapare de probleme, de rau, de nepasatori, ca e in slujba vietii si supravietuirii. Cand vorbim de Domnul Iisus-Hristos Cuvantul si Lumina lumii nu vorbim de religiile lumii care au confiscat de la El cate ceva, prin furt, prin minciuna si tupeu ca sa se laude si sa se arate in lumina, ci vorbim despre Mantuitorul tuturor sufletelor vesnice, despre Mesia, despre Cel promis de Tatal si trimis acum 2000 de ani ca sa ne salveze si sa ne scoata din intunericul necredintei si Care in zilele noastre implineste si proorociile Apocaliptice.

Citat:
Eu vorbeam de lucruri serioase:
De saracie, de exemplu. Dumneavoastra vi se pare normal ca unii indivizi sa se scalde in lux in vreme ce altii sunt muritori de foame? Ati experimentat vreodata foamea si saracia? Acelea adevarate, nu foamea de ciocolata sau de cartofi prajiti! De exemplu sa nu stiti cum arata o bucata de paine, sau cat de transparenta poate sa fie apa curata, nu aceea bauta din balta plina de noroi unde se adapa antilopele.

De razboaie de exemplu. Cand a fost ultima oara cand ati auzit pe strada dumneavoastra focuri de arme automate?

De poluare, de exemplu. Daca arzi lemne sau benzina in mijlocul unei incaperi, odaia se va umple de fum. Pamantul e ca o odaie mai mare in care ardem in nestire o gramada de mizerii...

De talibani, de exemplu. Ce e mai important: Coranul sau viata unui om? Daca vorbesc de rau Coranul, talibanii se vor simti datori sa-mi taie gatul. Vi se pare normal? Dar daca punem in loc de Coran, Biblia sau orice alta carte (Mein Kampf, de exemplu), vi se pare normal? Un taliban adevarat ar raspunde: "depinde de carte!"

Acestea sunt probleme adevarate. Daca am scapa de ele, am trai cu totul altfel. Am scapa de saracie daca am scapa de indivizii egoisti care se gandesc doar la propriul confort si la propria bunastare si al caror scop in viata e sa adune cat mai mult fara sa se gandeasca la faptul ca ii jupoaie pe altii. Si poate in felul acesta am scapa si de egoismul in sine.

Am scapa de razboaie daca am scapa de indivizii pentru care solutia la orice problema e violenta. Si poate ca am scapa astfel si de violenta in sine.

Am scapa de poluare daca am reusi sa-i strunim pe cei ce se comporta precum prostul ce isi taie craca de sub picioare. Si poate ca am scapa astfel si de prostie.

Am scapa de talibani daca am scapa de aceia care vor sa faca din oameni o turma bleaga de robi ce asculta si nu indraznesc sa-si ridice capul din pamant. Si poate ca in felul acesta vom scapa atat de cei ce se cred mai grozavi decat ceilalti, si poate ca vom scapa si de trufia in sine.

Egoismul, violenta, prostia si trufia poate ca sunt chestiuni lumesti. Insa Iisus Hristos al dumneavoastra n-a reusit inca sa le rezolve. Drept dovada ca traim si azi in aceeasi mocirla. Acel Cuvant despre care ne vorbiti nu ne-a oferit pana acum decat promisiuni.
Vad ca sunteti politician serios, vreti curatenie, schimbare, vindecare, o altfel de viata, mai buna, mai pasnica, mai curata, mai cinstita, dreapta fara violenta insa vreti asa k lumea, sateizand, vreti sa faca altii, sa faca lumea si sistemele ei de teroare, justitie si control, sa faceti si dumneavoastra impreuna cu lumea si cu politicienii si cezarii ei fara sa va inrolati in Domnul fara sa faceti parte din Biserica Lui. Pai exact cu asta se ocupa Hristos-Cuvantul, are lopata si tarshul in mana Sa si isi curata aria Sa si Biserica Sa de orice pacat, orice necuratenie, orice faradelege insa avand rabdare, dandu-le membrilor componenti timp sa se pocaiasca, sa se schimbe, sa se indrepte, sa creada, sa creasca si sa se mantuie, ascultand. La sfarsit sfintii ingeri vor aduna graul binecuvantat in hambarele Sale Ceresti iar neghina si pleava le va arunca intrun foc vesnic, nestins. Ceea ce reprosati Domnului Iisus ar trebui sa reprosati defapt lumii si nicidecum Bisericii, caci Biserica Lui e Biserica sfintilor si dreptilor care au biruit si ei si acum pastoresc pacatosii care vor sa se intoarce la Dumnezeu indrumandu-i pe Calea cea buna ca sa-si traiasca o viata curata in iubire si Dreapta Credinta. Lumea insa nu vrea sa se intoarca din caile cele rele, din faradelegile, pacatele si rautatile ei si ceea ce vedeti si constatati si vreti sa curatiti, sa schimbati, adica tot ceea ce se intampla nu se intampla din voia Domnului ci din voia lumii, in aria si ograda lumii unde stapan e satana si diavolul. Deci va rog sa reprosati tot ceea ce aveti de reptosat nu Domnului ci cezarilor si talibanilor cezarilor si religiilor ei care stapanesc lumea si nu vor nicicum sa asculte de Dumnezeu si incetati sa reprosati raul din lume singurului Mantuitor care si-a dat viata pentru ca oricine din lume, crezand in El sa se poata mantui si indrepta si salva intrand in pacea si fericirea vesnica a lui Dumnezeu. Deci nu reprosati Domnului Hristos, blandului si smeritului pastor cu Crucea prin care sufletele vesnice pot iesi din iad si din intuneric ca sa se ridice spre Cer ci lumii care ne amageste cu justitia, curatenia si morala ei cu care n-a salvat pe nimeni si n-a adus pace nimanui in vesnicie decat a tzepuit si a supus si a silnicit distrugand si stricand sufletele.

Daca ar fi adevarat ce credeti si chiar ati vrea in mod cinstit aceasta curatenie si reparare atunci ati gasi Adevarul si crezand v-ati inrola in Domnul si nicidecum in institutiile si organizatiile lumesti de justitie si curatenie care de mii de ani tot fac curat si ordine pe pamanturile detinute de ea si iata e la fel de mult rau in lume sau chiar mai rau decat constatati.

Citat:
Citat:
În prealabil postat de Moroco
Ce parere ai deci? Are rost sa avem curajul sa-L asteptam si sa ne pregatim cu smerenie si sfiala sfanta pentru marea intalnire?
Adica sa stam in continuare si sa privim cum totul se face praf si pulbere. Sa asteptam. Sa ne intrebam daca are rost? Tocmai acesta e lucrul care nu are rost. Orice altceva are rost. Pentru ca rostul consta in ceea ce faci, nu in ceea ce nu faci.
Pai nu avem dreptul sa facem ordine in ceva ce nu ne apartine, nu putem face silnicie nici macar in Biserica noastra caci orice functie ai avea nu omul ci Domnul e Capul, e seful, El hotaraste iar lumea in care traim nu ne apartine si e condusa de stapanii ei, de cezari ei ipocriti. Io spuneam tocmai ca in loc sa stam privind la lume si suferind faradelegile si nedreptatile si pacatele ei fara numar si sa ne plangem ca domnia ta de Hristos neputand defapt sa schimbam ceva cu forta mai bine am lepăpăda loomea si ne-am inrola in Domnul si ne-am pregati pentru marea trecere si marea intampinare stiind ca Domnul a biruit pacatuirea, moartea si pe satana si prin aceasta izbanda de Credinta rezlta ca El este cel drept caruia i s-a dat toata puterea in Cer si pe Pamant asupra oricarui suflet vesnic si tot El va birui si lumea alungand pe satana, pe omul antihrist si pe proorocul mincinos de la puterea de pe pamant asa cum scrie la Apocalipsa si tot El pentru ascultarea si credinta in El va rasplati din mana Sa sufletului vesnic care a biruit si el lomea si necredinta si neascultarea ei.

Deci care crezi ca e deosebirea dintre Biserica Domnului si lome? Pe cine are sub ascultare Domnul Iisus-Hristos Cuvantul si pe cine si ce are in stapanire omul si lumea?

Iar Domnul ne pregateste pentru vesnicia fericita in locasurile Ceresti si nu pentru cele de aici care sunt trecatoare si nu foloseste nimanui ca vremelnic le are in posesie si sub autoritate totala.

Iar Dumnezeu respecta omului si tuturor fapturilor libertatea de credinta, de alegere, de viata deci respecta tuturor libertatea totala in general, caci de la Dumnezeu e libertatea si de aceea omul este liber chiar sa-si doreasca intunericul iadului, necredinta si sclavia pacatului, viciului, iubirea de sine si implinirea egoismului si rautatii cu fatarnicie ipocrita sau cu trufie cinica pe care o doreste si o unelteste omul liber si pismas pe fata sau in ascuns. Nimeni nu-l poate silnici sa nu faca ce pofteste si ce vrea, insa in vesnicie, sufletul vesnic al fiecaruia isi va lua in primire ce a lucrat, raspunderea pentru ceea ce a facut si va fi nevoit sa stea inchis singur sau impreuna cu cei asemenea lui care isi sufera in vesnicie consecintele neascultarii si faradelegilor savarsite si rusinea si dispretul pentru pripelile libertatii rau intelese si aplicate.

Intelegi deci cat de important este Mesia si Credinta libera in El pentru fiecare suflet vesnic din lume si din iad?

Last edited by Moroco; 15.02.2023 at 12:26:53.
Reply With Quote