Citat:
În prealabil postat de Iorest
Balthasiu nici nu e în Parlament, e membru în Academia Română, habar nu ai, cum poți să fii așa virulent ?
Dacă sistemul îți pune bețe în roate la proiecte de lege să pice ca să vină să zică mai departe că nu faci nimic, sau le copiază tu după capul tău și al propagandei nu ai făcut nimic.
|
Păi ce, am spus eu că Baltasiu a fost în parlament? Eu când am vorbit despre activitatea în parlament m-am referit la Târziu și Tănasă.
Din punctul meu de vedere este foarte bizar că astfel de nume apar pe listele de la europarlamentare. Eu m-aș fi așteptat ca ele să fie pe listele de la parlamentare, așa mi s-ar fi părut mie corect politic.
În ceea ce îi privește pe Târziu și Tănasă, este clar că nu și-au încheiat treaba în parlamentul României, chiar și pentru scorul mic al AUR. Prin urmare nu văd ce caută pe lista pentru Bruxel. Târziu încă mai este președinte al CNC, deci ce vrea să zică, că va conduce CNC în pauzele dintre ședințele de la Bruxel sau Strasburg? Sau că poate nu va mai rămâne președinte al CNC? Tănasă, dincolo de aceeași activitate cu sesizările împotriva unora de la UDMR, ce a făcut, a rezolvat cumva problemele reale ale românilor din Covasna, Harghita și Mureș, a rezolvat cumva problemele pe care extremiștii maghiari le creează și le-au creat românilor și României? Ce să rezolve din toate astea de la PE?
Deci din această perspectivă, este clar că lista AUR nu merită a fi votată, datorită argumentelor pe care deja le-am adus.
Iar în cazul în care se dorește a fi doar o metodă de a tracta lista, pentru ca apoi „numele grele” să se retragă și să migreze să fie votați pe alte liste (de la locale sau parlamentare), atunci este clar că o asemenea „țeapă” electorală nu trebuie să fie votată.
Deci din orice punct de vedere aș analiza, nu cred că lista AUR merită să fie votată pentru europarlamentare, și personal nici nu voi vota astfel de manevre extrem de dubioase din partea AUR. Pe mine nu mă interesează că alții sînt șarlatani, că oricum pe ăia nu îi votez. Pe mine mă interesează, că dacă te pretinzi că nu ești un șarlatan, atunci trebuie să dovedești asta, dacă nu dovedești, nici pe tine, AUR, nu te votez, așa cum nu îi votez nici pe alții.