Citat:
În prealabil postat de David_1859
Avînd în vedere că se preconizează că totuși AUR ar putea lua mai multe voturi anul viitor, și avînd în vedere că Tănasă n-a rezolvat deocamdată problemele mari care sînt în județele Covasna, Harghita și Mureș, s-ar fi cuvenit, avînd în vedere trecutul activităților lui, să candideze la parlamentare sau chiar și la locale, pentru a își duce lucrarea mai departe.
|
Și din P.E. se poate ridica problema zonelor Harghita Covasna, mai ales că P.E. nu e de acord cu principiul secesionismului, poate Dan Tănasă vrea să tragă în campanie, vrea să muncească, ce e rău că un om vrea să tragă în mai multe campanii.
Nu e șarlatanie că oricine va fi pe lista AUR, nu cred că va încălca principiile de vot suveranist și conservator, că e el, că e altul toți știu că doar votul conservator i-a dus unde sunt.
Citat:
Dacă ar candida la europarlamentare pe loc eligibil, părerea mea este că e o eroare politică, și nu trebuie votat pentru așa ceva. Dacă ar ieși ales pe loc eligibil, și s-ar retrage de pe listă și nu s-ar duce efectiv să lucreze în parlamentul european, atunci la fel, pentru o astfel de șarlatanie politică, nu cred că trebuie votat AUR.
|
Dacă și cu parcă, stai să vedem ce va face omul, oricum și el trebuie să se mai cizeleze pt că are anumite ieșiri de care se folosesc PSD și PNL să se victimizeze, în ultimul an nu a mai avut, recunosc.
Citat:
Eu cred că vor fi și alte partide, și alți candidați, inclusiv în zona suveranistă, conservatoare, naționalistă și așa mai departe. Există și partidul lui Dragnea
|
Partidul lui Dragnea nu mai există, Codrin Ștefănescu a fost trădat de Dragnea și abandonat după ce acesta din urmă era pajul lui credincios, de fapt era partidul lui Codrin Ștefănescu nu al lui Dragnea.
https://adevarul.ro/politica/codrin-...m-2200745.html
Citat:
există și Diana Iovanovici, există și grupul suveranist din jurul lui Dan Chitic și poate or mai fi și alții.
|
Diana Șoșoacă e doar aruncată în joc ca să distrugă AUR, să ia cât mai multe procente de la AUR și să-i facă pe nehotărâții care ar vota AUR să se scârbească, sau să dea înapoi în ultimul moment.
Faptul că e asmuțită contra AUR nu face decât să ne dovedească că rușii urăsc AUR și trimit vârful de lance să-l distrugă, au încercat prin ea să preia puterea în Partidul AUR, nu s-a reușit acum schimbă jocul.
Șoșoacă la 3-4% la ora asta în sondaje, nu ne arată decât că 100.000-200.000 de voturi vor fi aruncate la coșul de gunoi, și se vor redistribui la PNL, PSD, USR, UDMR care fac pragul.
Chitic și alți naționaliști nu se unesc cu Șoșoacă, dovadă de ce capacități de leadership are.