View Single Post
Vechi 03.11.2023, 10:14:44
stefan florin's Avatar
stefan florin stefan florin is offline
Senior Member

Data înregistrării: 09.02.2011
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Moroco Vezi mesajul
N-am negat niciodata, stiu ca acolo e infipta radacina Credintei noastre. Insa daca ea a fost trecuta in rezerva inseamna ca trebuie lasata sa se odihneasca.
asa cum Domnul a fost adormit trei zile, iar apoi a inviat, asa si Mitropolia Tomisului trebuie "trezita" din nou

Citat:
Dragul domnului Iisus, nu din Transilvania ci din apus, din Averica vin toate sectele infalilibile in teribilismul lor, propovaduind infailibilitatea mai ceva ca papistasii de hollywood sau bollywood. Din Transilvania vin doar corcelile cu erecticele care si astea-s mai rele ca orice pe lume si apoi toti astia corcitii se numesc crestini. Mai nou se corcesc cu musulmanii si evreii si cu tiganii bulibashtari si boschetari cersetori facandu-si case cu mii de turnuletze, chiar si cu sateii si budistii ninjalai, shoguni si samurai, cu pakistanejii astia ce transporta mancare pentru diavolul TAZmanian pe bicilete si tot crestini se numesc toti "fericitii" astia amestecati si corupti pana in panzele albe ca mUSLamistii.
Ei vezi, de aia a fost ridicata la rang de Mitropolie, mitropola Transilvaniei si a Ardealului cu toate imprejurimile, ca sa o puna Domnul peste toate cultele si religiile, pentru ca Domnul, suflet prea milos, ar vrea ca niciun suflet de om sa se piarda.
or fi venit din America toate acele denominatiuni "crestine" impreuna cu alte religii, numai ca au folosit capul de pod, numit Transilvania.Este normal ca o provincie romanesca cum a fost Transilvania sa aiba mitropolii, trei din cate stiu eu

Citat:
N-am pledat niciodata pentru desfintarea Mitropoliei Tomisului, dar nu despre asta e vorba acolo, ci de faptul ca nu poti ridica la rang de mitropolie ceva ce este deja mitropolie, inca de la inceputuri, caci se calca toate canoanele crestin-ortodoxe, deoarece prin ridicare se neaga faptul ca ar fi fost vreodata, deci ne-am auto-desfinta propria credinta taind-o de la radacina!
nimeni nu a pomenit de infiintarea Mitropoliei Tomisului, ci REACTIVAREA acesteia