View Single Post
Vechi 22.11.2023, 16:34:01
Marcel_Ionut's Avatar
Marcel_Ionut Marcel_Ionut is offline
Senior Member

Data înregistrării: 21.07.2012
Religia: Ortodox
Implicit

Nu e neaparat sa faca flotari. Imi vin in minte inca 2 metode. Sa faci ceva constant 30 de zile este greu. Poate parea usor dar nu e deloc asa. Daca faci cred ca orice tip de miscare 30 de zile fara interuperi sau hai na ca suntem oameni mai scapi 1 zi doua. Tot ai beneficii dar cele mai mari beneficii sunt mentale. Ca sa faci asta trebuie sa aplici perseverenta si constanta ceea ce va rezulta disciplina. Ii va creste si stima de sine, increderea. Pt ca atunci cand reusesti ceva capeti o satisfactie. Si satisfactia aia o ai mereu in memorie. Iti zici, uite am reusit si mai incerci si altceva si tot asa cate un pic. Toata lupta se duce la nivel mental, nicidecum fizic. Si trebuie sa te fortezi cate un pic in fiecare zi.
Am mai gasit pe youtube si am sa postez o metoda intersanta de la david goggins care spune asa : ,, ia o greutate usoara, ceva cu care poti face 100 de repetari fara oprire, iar cand te opresti , fa-o in pozitia de repaus sau incordare . Te opresti 10 secunde ( tu cand te odihnesti in acea pozitie muschii tot lucreaza ) si asa faci pana ajungi la 100.
Eu nu stiu cat am tradus de bine poate ma ajuta careva cu traducerea

https://youtu.be/j2Lbn4Iihew?si=kFTJNc3r9urwRYYb

Sau ar mai fi ceva. Sa incerce sa mearga zi de zi 1-2 ore, doar mers simplu. Isi ia o aplicatie de alergat si se monitorizeaza. Mai simplu de atat nu cred ca este.

Last edited by Marcel_Ionut; 22.11.2023 at 16:38:21.
Reply With Quote