View Single Post
Vechi 06.03.2024, 21:02:58
catalin2 catalin2 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.12.2007
Locație: Brasov
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Iorest Vezi mesajul
Cred că și youtube-ul scade, partea de vloguri nu mai e ce a fost, doar muzica mai merge binișor și facebook-ul s-a dus în cap, aici a contribuit și cenzura globalistă dar și scandalurile cu furturi de date personale.

Să nu uităm că precursorul facebook e rețeaua Hi5 cine își mai aduce aminte de ea sau de Mirc chat ?
Deci toate vor ajunge vechi, chiar și instagramul sau tiktokul vor fi ruginituri peste niște ani.
Toate forumurile pe care le-am urmarit s-au destramat sau si-au redus activitatea doar din cauza atmosferei de pe acel forum, nu din cauza pierderii interesului, cum spui tu. Hi5 si alte platforme au disparut pentru ca a aparut concurenta, oamenii au fost si mai interesati de noile platforme, nu si-au pierdut interesul pentru astfel de lucruri.
Citat:
Am venit în 2016 dar eu eram pe internet mult mai vechi, pur și simplu nu mi-a trecut prin fața ochilor acest forum așa a fost să fie atunci.
Eu am avut internet și PC în casă de când au apărut în Ro pentiumurile alea vechituri.
Eu am precizat doar cand ai intrat pe acest forum, evident ca nu atunci ai auzit de internet. Acesta a fost cel mai agresiv forum, dintre toate pe care am intrat. Chiar si acum, am schimbat cateva mesaje si userul Rappy a inceput sa fie agresiv si sa jigneasca, suparat ca l-am contrazis, desi sustinea ceva eronat. Pe oricare forum din cele mentionate de mine s-ar fi luat niste masuri, nu erau lasati userii sa se jigneasca.
Citat:
Păi stai puțin Ștefan cel Mare a omorât uneltitori, uzurpatori și complotiști pt că el când era tânăr a scăpat prin minune Dumnezeiască să nu fie asasinat, tatăl său a fost ucis, după criteriile tale de azi, l-ai considera și pe el un criminal pentru că a rezolvat niște scursuri ale societății și niște agenți de influență ai turcilor sau ai establishmentului catolico-polonez care doreau să uzurpe tronul și să jupoaie cu taxe și cu impuneri de renunțare la credință pentru omul de rând.

Pe Putin nu-l susține lumea de drag, ci pt că un experiment capitalist în Rusia ar însemna ce s-a întâmplat la noi, distrugerea industriei, jocuri piramidale de tip Caritas care să devalizeze economiile, inflație, distrugerea infrastructurii feroviare, aeroportuare, navale, război interetnic în Cecenia.

Distrugerea capacităților de apărare, distrugerea infrastructurii școlare, sportive, cultural artistice, înstrăinarea resurselor, exodul populației, distrugerea satului și a agriculturii și zootehniei.
Tu compari un sfant cu un criminal, se pare ca nu faci deosebire prea bine intre rau si bine, minciuna (demagogie) si adevar. In felul asta putem justifica ce a facut si Hitler, si Stalin, sau Saddam. Tu crezi tot ce spune propaganda rusa sau Sosoaca? Putin isi apara averea si puterea, nu pe rusi si nu stiu ce valori. Iar pensionarii fara prea multa scoala care il sustin in Rusia sunt cel mai usor de pacalit de demagogi si dictatori.
Citat:
George Simion e un om de mare jertfă și un băiat sufletist, s-a luptat cu hoții și cu tîlharii cu ei a fost mai dur, fiindcă nu are suficientă forță în Parlament să-i oprească.
George Simion nu e violent fizic, nu are reflexe totalitare, vrea doar să facă țara bine, nu văd ce treabă are el cu legionarii când e acuzat că e prea apropiat de evrei.
Cred ca asta spuneau si de Hitler sustinatorii lui. Se pare ca esti atras de agresivitate si demagogie.
Reply With Quote