![]() |
![]() |
|
|
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Citat:
Ba mai mult tinzi să împarți oamenii în tabere, dacă zic ceva corect apreciativ despre Alin sau alții crezi că sunt în gașcă cu el, eu sunt de partea adevărului. Citat:
Și Ștefan cel Mare și orice domnitor își apăra pielea, eu spun doar că rațiunile de a conduce au alte chei de interpretare, nu justific ce face Vladimir, care e trecător pe acest pământ. Dar foarte ușor poți să-i scoți criminali pe Ștefan cel Mare și pe Constantin cel mare pe aceleași argumente că și-au eliminat adversarii politici și au făcut războaie. Citat:
Demagogie văd la Papahagi care-l acuza pe Ponta de plagiat și l-a dat în judecată dar acum se încolonează isteric în spatele unui PNL condus de un plagiator ca Ciucă. Papahagi, Baconschi, Paleologu tunau și fulgerau când PD-l se lupta cu alianța PNL-PSD dar acum PNL-PSD 2024 e agreabil și digerabil, vezi de aceea intelectualii sunt rupți de popor, că au doar interesul lor în minte.
„Că s-a întărit mila Lui peste noi și adevărul Domnului rămâne în veac.” Ps.116, v.2. Last edited by Iorest; 06.03.2024 at 21:31:46. |
|
||||
|
||||
![]()
Aoleu, ce-i aici. Vedeti sa nu puna cenzura si subiectele de politica pe forumuri. Guvernul a declarat ca pe platforma TikTok, in perioada campaniei electorale, cenzureaza politica (algoritmi, AI) si "extremismul" cum il considera ei. Sa nu ajunga si pe aici, zic :))
"Not all those who wander are lost. All we have to do is decide what to do with the time that is given to us. It is the small things, everyday deeds of ordinary folk that keeps the darkness at bay, simple acts of love and kindness." |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Asta trebuie să-ți atragă atenția, sunt zorii unei dictaturi în numele combaterii extremismului se încalcă legi electorale, se face apel la traseism politic, se elimină reprezentanții aur la numărarea buletinelor de vot. Mare atenție la dictatura care cică combate extremismul, dar devine ea un pericol.
„Că s-a întărit mila Lui peste noi și adevărul Domnului rămâne în veac.” Ps.116, v.2. Last edited by Iorest; 06.03.2024 at 22:07:21. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
Citat:
|
|
||||||
|
||||||
![]() Citat:
Iar forumul lui Pruteanu de pildă a scăzut fără agresivitate, nici nu se compară cu acesta, într-o vreme erau uniii care acuzau acest site și forum creștin ortodox că e deținut de evrei. Citat:
Citat:
Citat:
Putin e agresiv pt că gândește ca un feudal care e agresiv ca să nu dea semne de slăbiciune și să-i ia alții locul, înțelege că mentalul colectiv rus diferă de cel românesc care e mai blajin, mai firoscos, mai sensibilos, mai mămălligă. Rusul e dur că viața lui e dură, ce să-i zici unui stahanovist care turează brut în mină, crezi că un păcălici cu cămașa scrobită care are gargară discursivă dar îl face la buzunar îl impresionează ? Există lideri diferiți pt mental-mindset diferit. Iar la Simona Halep am recunoscut că am greșit criticând reușita cuiva, dar atât nu și atitudinile ei de superioritate umflate de lingăi care-i tolerau orice și care între timp s-au transformat în hateri, tu nu ai recunoaște niciodată că ai greșit sau te înșeli în privința cuiva. Citat:
Citat:
Eu doar constat că în Rusia dacă dai semne de slăbiciune te lichidează cei mai radicali, așa e acolo mentalul colectiv, dacă nu ești în stare să privești din exterior o situație, fără implicații emoționale, nu e vina mea.
„Că s-a întărit mila Lui peste noi și adevărul Domnului rămâne în veac.” Ps.116, v.2. Last edited by Iorest; 09.03.2024 at 08:52:46. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Dacă un om e mai bătăios nu înseamnă că e agresiv neapărat. Citat:
Are vreo 33 de ani și nu s-a preocupat să lucreze talantul nașterii, deși a fost suspendată mult și avea timp de o sarcină, din contră s-a preocupat numai de un carierism agresiv, care subminează familia, bărbatul - feminismul a distrus societățile occidentale. Până și tratamentele alea, le-a făcut tot din disperarea de a reajunge în top, mi-a adus aminte de disperarea lui Maradona care umbla cu tot felul de adjuvante potențatoare de efort.
„Că s-a întărit mila Lui peste noi și adevărul Domnului rămâne în veac.” Ps.116, v.2. Last edited by Iorest; 11.03.2024 at 22:31:45. |
|
|||
|
|||
![]()
Tu justifici si crimele lui Putin, dar spui ca nu stiu cum am vazut eu ca tu ai o parere pozitiva despre oamenii agresivi si o parere negativa despre cei mai pasnici.Ai spus multe neadevaruri despre mine, bazate pe nimic. Scrii lucruri negative despre Halep, bazate doar pe conceptia ta gresita despre oameni. Spui ca Putin are un caracter mai aparte, de aceea e asa? Asa cum am spus, cei ce sunt agresivi sau sustin agresivitatea sunt foarte deranjati chiar si cand li se spune un adevar, in schimb spun ca-s sensibili altii care sunt jigniti.
|
|