View Single Post
Vechi 06.03.2024, 21:26:57
Iorest Iorest is offline
Senior Member

Data înregistrării: 04.08.2016
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de catalin2 Vezi mesajul
Toate forumurile pe care le-am urmarit s-au destramat sau si-au redus activitatea doar din cauza atmosferei de pe acel forum, nu din cauza pierderii interesului, cum spui tu. Hi5 si alte platforme au disparut pentru ca a aparut concurenta, oamenii au fost si mai interesati de noile platforme, nu si-au pierdut interesul pentru astfel de lucruri.
Arată-mi de pildă un forum care nu și-a redus activitatea și a duduit constant, eu nu văd niciunul, ba cred că acest forum e chiar crucișătorul forumurilor și e în topul audienței cu tematică religioasă și datorită nouă care l-am readus la viață.

Citat:
Eu am precizat doar cand ai intrat pe acest forum, evident ca nu atunci ai auzit de internet. Acesta a fost cel mai agresiv forum, dintre toate pe care am intrat. Chiar si acum, am schimbat cateva mesaje si userul Rappy a inceput sa fie agresiv si sa jigneasca, suparat ca l-am contrazis, desi sustinea ceva eronat. Pe oricare forum din cele mentionate de mine s-ar fi luat niste masuri, nu erau lasati userii sa se jigneasca.
Ești un om cu calități, dar te superi foarte ușor, asta nu am înțeles la tine de ce ești așa sensibil, deși ești trecut prin viață.
Ba mai mult tinzi să împarți oamenii în tabere, dacă zic ceva corect apreciativ despre Alin sau alții crezi că sunt în gașcă cu el, eu sunt de partea adevărului.

Citat:
Tu compari un sfant cu un criminal, se pare ca nu faci deosebire prea bine intre rau si bine, minciuna (demagogie) si adevar. In felul asta putem justifica ce a facut si Hitler, si Stalin, sau Saddam. Tu crezi tot ce spune propaganda rusa sau Sosoaca? Putin isi apara averea si puterea, nu pe rusi si nu stiu ce valori. Iar pensionarii fara prea multa scoala care il sustin in Rusia sunt cel mai usor de pacalit de demagogi si dictatori.
Eu nu o ascult pe Șoșoacă, nu știu ce spune, nu îmi face plăcere de când a atacat AUR-ul mai ceva ca useriștii.
Și Ștefan cel Mare și orice domnitor își apăra pielea, eu spun doar că rațiunile de a conduce au alte chei de interpretare, nu justific ce face Vladimir, care e trecător pe acest pământ.

Dar foarte ușor poți să-i scoți criminali pe Ștefan cel Mare și pe Constantin cel mare pe aceleași argumente că și-au eliminat adversarii politici și au făcut războaie.

Citat:
Cred ca asta spuneau si de Hitler sustinatorii lui. Se pare ca esti atras de agresivitate si demagogie.
Nu e adevărat, aici greșești eu am scos și calitățile lui George Simion în evidență fiindcă la atâta propagandă de ură dezlănțuită împotriva lui că e homosexual, că e rrom, că e agent rus, că e sionist, că e analfabet -deși are Colegiu Național absolvit sunt curios ce studii are Ciolacu-, vine ca o contrapondere.

Demagogie văd la Papahagi care-l acuza pe Ponta de plagiat și l-a dat în judecată dar acum se încolonează isteric în spatele unui PNL condus de un plagiator ca Ciucă.

Papahagi, Baconschi, Paleologu tunau și fulgerau când PD-l se lupta cu alianța PNL-PSD dar acum PNL-PSD 2024 e agreabil și digerabil, vezi de aceea intelectualii sunt rupți de popor, că au doar interesul lor în minte.

Last edited by Iorest; 06.03.2024 at 21:31:46.
Reply With Quote