Preotii mai inainte de a fi preoti sunt oameni, si ei pot gresi la fel de usor ca oricare dintre noi, si ei au slabiciuni, si ei pot fi vulnerabili . Da si mie mi sa- intamplat ca un preot ,ba chiar si calugar sa aiba o atitudine putin neobijnuita fata de mine dar am raspuns cu smerenie si rabdare si am evitat sa ma mai intalnesc cu acesta fata in fata.Nu trebuie sa judecam , cel mai bine este sa evitam sa se intample asa ceva , sa nu dam ocazia sau sa ispitim un slujitor al Domnului pt ca atunci vina va fi a noastra.......a femeilor.Sa va reamintesc tinuta in Sf. Biserica, stimate Doamne si domnisoare, poate ati uitat,spre rusinea mea rar reusesc sa intrunesc toate articolele vestimentare a.i. sa corespunda cu o tinuta adecvata asa cum urmeaza: fusta lunga, haina, vesmant care sa nu arate formele si sa tipe pe noi,haine obijnuite care sa nu atraga privirile in Biserica dar care sa fie de bun gust in acelasi timp, batic care sa acopere parul, nefardata, nemachiata,nerujata, fara unghii vopsite in culori stridente. Sf. Biserica este loc de reculegere si de rugaciune si acolo cred ca nu conteaza ca o doamna este mai prost imbracata decat cealata.Toti suntem goi si egali in fata lui Dumnezeu.
Iertare si Bunul Dumnezeu sa va ajute si sa va apere de toate nedreptatile.
|