View Single Post
Vechi 15.05.2024, 14:40:10
David_1859 David_1859 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.01.2019
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Iorest Vezi mesajul
Tu ești singurul care distrage atenția de la topic pe câteva obsesii maladive ale tale Necula,

Se pare că ai o obsesie pt omul ăsta, și când nu are nicio treabă tot e vinovat de ceva.
Stai liniștit că am citit și noi câte ceva și am auzit de tactica „psihopatizării”, inclusiv în unele cazuri cu internare forțată la Psihiatrie, până la urmă chiar dacă fenomenul n-a fost așa extins cum estimau unii, nu cred că n-a fost ceva real la mijloc, iar fenomenul n-a fost numai în România comunistă. Nu e cazul să insiști sau să fi insistat cu astfel de abordări de factură totalitară extremistă.

Așa-zisul „Părinte” Neculă este un om al Sistemului și anumite apariții de-ale „dumnealui” în anumite contexte nu se poate să nu ridice suspiciuni. Mai mult, am observat că pe YT, chiar și în cazul meu care urmăresc foarte rar videouri cu Neculă, apare foarte insistent în ultimele zile cu așa-zisele lui podcasturi, „conferințe”, și cu multe dintre ele, ceea ce dă semne că e posibil să fie „forțat la înaintare” (de oameni din Sistem), tot așa ca „alternativă” mediatico-„religioasă”, și ar avea cine să îl „urce”, că doar este om al Sistemului.

Citat:
mitropolitul Ardealului (actualul) și încă 2-3 personaje.
„Haurențiu” este mitropolit? Unde, la luterani? Sau la sinagogă? Sau unde?
Cum spune Cristoiu, asta chiar e o știre.

Citat:
de fapt tu escrochezi aici, vorbești de furat dar ești cu pesedeul.
În schimb ăstea sînt semne clare de „rinocerizare hauristă”.

Citat:
dacă ești milog
Milog este Georgică „Che Gargara” care recent s-a dus la alt Georgică, Becali, să se milogească de bani pentru campanie. Care bani, ce să vezi, ar urma să fie decontați de la bugetul statului, asta deși Gică „Panaramă” se afișează cu altă retorică. Dar noi știm de mai demult că pentru el gura poate să spună multe mîrșăvii și că anumite legi care îi favorizează mîrlănia și impostura sînt foarte bune, ele nu trebuiau și nici nu trebuie schimbate, iar dacă s-a putut și se poate profita de pe urma lor atunci nu-i nicio problemă că Georgică se crede dintre privilegiații soartei care sînt deasupra „legilor pălmașilor”.
Reply With Quote