View Single Post
Vechi 16.05.2024, 17:37:02
Iorest Iorest is offline
Senior Member

Data înregistrării: 04.08.2016
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de David_1859 Vezi mesajul
Atâta bine să îți dea Dumnezeu câte venituri bugetare și tichete de vacanță am eu și vei vedea despre ce este vorba! (Și mai mult nu am a da cuiva vreo explicație.)
Păi sigur ai, altfel nu săreai așa, te-ai dat de gol pe alt thread că ești dependent de zona bugetară.

Citat:
În prealabil postat de David_1859 Vezi mesajul
Eu în principiu nu mă duc la vot, însă dacă mai continuați cu aceste instigări la ură împotriva a sute de mii de români, de care s-ar putea să depindă milioane per total, dacă mai mă enervați mult chiar o să mă duc la vot și s-ar putea să votez chiar și „comasații”, numai ca să am liniștea că am depus măcar un vot, o „pietricică”, la trimiterea acestei haite extremiste de nemernici și de golani care este AUR, în frunte cu G. Simion, cât mai în afara parlamentului României și a „parlamentului” UE.
Astea nu sunt instigări la ură, să devină aparatul de stat mai suplu, să dispară consilieri locali, primari, din comune cu puțină populație, să scadă nr de parlamentari, să scadă nr de consilieri personali angajați din banii statului, să scadă nr de șefi din organigramele din primării, regii autonome, societăți de termoficare cu salarii mari pe care tot noi le plătim.

Nu ne mai permitem să facem datorie publică pt ca să aibă PNL-PSD o masă uriașă de manevră, sunt mai mulți bugetari decât în Polonia care are peste 36 de milioane de locuitori.

Sunt 100% convins, că tu o să votezi PSD, nu ai votat niciodată AUR, nu ai primit SMS să-i votezi pe ei, tu nu știai că există Simion la europarlamentare în 2019, eventual ai fost trimis să faci zâzanie cum au mai încercat unii și nu doar la el, văd că-i distrugi pe toți care la un moment dat și-ar face un partid conservator, de dreapta cu șanse să treacă de 10%.

Tu în toți ai da la un moment dat, fiindcă ești parte din răutățile politice.

Last edited by Iorest; 16.05.2024 at 17:39:58.
Reply With Quote