Citat:
În prealabil postat de Iorest
Tu nu vezi ce teorii elucubrante ai ajuns să răspândești, totul de frică că îți pierzi postul de bugetar în care nu faci mare lucru dar iei niște venituri, tu și încă 500.000 de oameni pt care crește gradul de îndatorare al țării la 52%.
Tu iei ca șmecherul vouchere de vacanță pt bugetari, salarii mari în raport de cât muncești, dar faierii rămân să plătească în solidar cu tine datoria publică a țării.
|
Atâta bine să îți dea Dumnezeu câte venituri bugetare și tichete de vacanță am eu și vei vedea despre ce este vorba! (Și mai mult nu am a da cuiva vreo explicație.)
Eu în principiu nu mă duc la vot, însă dacă mai continuați cu aceste instigări la ură împotriva a sute de mii de români, de care s-ar putea să depindă milioane per total, dacă mai mă enervați mult chiar o să mă duc la vot și s-ar putea să votez chiar și „comasații”, numai ca să am liniștea că am depus măcar un vot, o „pietricică”, la trimiterea acestei
haite extremiste de nemernici și de golani care este AUR, în frunte cu G. Simion, cât mai în afara parlamentului României și a „parlamentului” UE.