Citat:
În prealabil postat de Mihailc
Printre alte aberații, speculații contrafactuale și pârțuri propagandistice de proveniență newage-istă, mi-a sărit în ochi fragmentul citat care cred că dă măsura atât asupra ignoranței tale cât și a rătăcirii în care te complaci.
Practic, să contești astăzi istoricitatea lui Iisus e ca și cum ți s-ar acorda, din partea comunității științifice, diploma de idiot absolut magna cum laude.
|
Cel puțin din 2016 de când am eu cont aici și îl citesc (în interacțiunea firească cu fiecare user), știu că face treaba asta cu regularitate, de obicei în posturi sau înainte de praznicele mari îl apucă, mâine fiind Sfinții Constantin și Elena e explicabil că iarăși se învolburează ceva la interior.
Mă aștept și prin postul sfinților Apostoli sau înainte de înălțare or Rusalii să mai facă valuri.
Omul își războiește de fapt demonii trecutului cu creștinismul, cam asta e toată povestea, între el și tigerofatlantic nu e mare diferență raportat la frecvența cu care reia threaduri la care nu se vrea niciun răspuns.
N-ar fi exclus să fi pierdut 10 ani din viața lui, încercând să proiecteze percepțiile proprii despre creștinism, ca și cum ar fi istoria religiilor.