Citat:
În prealabil postat de cozia
Ca urmare este datoria noastra sa "luam cu asalt Imparatia lui Dumnezeu". Asta-i menirea noastra si pe asta trebuie sa ne focalizam in continuare noi si generatiile care vor urma.
|
Cred că generația următoare va fi prima generație a noii societăți omenești.
Citat:
Universul cunoasterii materiale condus de mamona este pe terminate. Materialismul este limitat iar ce vedem acum ca se intampla in lume, fara precedent in istorie, este ultima zbatere, sunt ultimele LED-uri adaugate la telefoanele smart, ultimele aripioare la masini, etc. Absolut nimic fundamental nu a mai fost descoperit de apropximativ de 100 de ani.
|
Eu cred că au mai fost cinci(5) precedente în istoria omenirii, de-acum urmând a șasea extincție după același model deja verificat.
12. Iar din pricina înmulțirii fărădelegii, iubirea multora se va răci.
13. Dar cel ce va răbda până sfârșit, acela se va mântui.
14. Și se va propovădui această Evanghelie a împărăției în toată lumea spre mărturie la toate neamurile; și atunci va veni sfârșitul.
15. Deci, când veți vedea urâciunea pustiirii ce s-a zis prin Daniel proorocul, stând în locul cel sfânt - cine citește să înțeleagă -
16. Atunci cei din Iudeea să fugă în munți.
17. Cel ce va fi pe casă să nu se coboare, ca să-și ia lucrurile din casă.
18. Iar cel ce va fi în țarină să nu se întoarcă înapoi, ca să-și ia haina.
19. Vai de cele însărcinate și de cele ce vor alăpta în zilele acelea!
20. Rugați-vă ca să nu fie fuga voastră iarna, nici sâmbăta.
21. Căci va fi atunci strâmtorare mare, cum n-a fost de la începutul lumii până acum și nici nu va mai fi.
22. Și de nu s-ar fi scurtat acele zile, n-ar mai scăpa nici un trup, dar pentru cei aleși se vor scurta acele zile.(Mt24,12-22 )
Spun că este un model verificat (dpmdv) în extincțiile anterioare, când tot datorită fărădelegii răspândite global, Universul răspunde reactiv pentru restaurarea armoniei universale prin eliminarea făptuitorilor fărădelegii și a profitorilor ei.
Citat:
Multitudinea de Dumnezei din traditia iudaica amintita de tine cred ca se datoreaza faptului ca ne este imposibil de insusit, ghidati de sistemele de simetrie, cantitativ, metric sa patrundem in felul asta in lumea abundentei nelimitate din Irational. Trebuie sa invatam sa trecem Pagul catre Irational si toate ni se vor deschide si releva.
Hristos ne-a aratat Calea si Metoda de a naviga lumea asta si de a accesa alte lumi unde nimic nu este imposibil.
"În lume veți avea necazuri, dar îndrăzniți, Eu am biruit lumea."
T
Deci clar se poate. El ni se adreseaza direct noua, vietuitorilor din acest univers limitat nu ingerilor.
Ca urmare, cu ajutorul lui Dumnezeu trebuie doar sa-l urmam, sa-l imitam, si cumva, urmand legile lasate de El, sa reusim sa ne eliberam de acest sistem social-economic care se naruie sub ochii nostri( sefi, mamona si propietatea privata generatore a violentei) si sa gasim metode de accesare a IRATIONALULUI Dumnezeiesc care "ne asteapta"
mai vorbim...
|
Din cele spuse mai înainte se poate vedea că armonia universală din Împărăția lui Dumnezeu nu este irațională pentru că este fundamentată nu pe știință, ci pe Iubirea lui Dumnezeu, care nici ea nu este irațională și are legi foarte bine definite, lăsate nouă de Fiul Lui ca să le urmăm (așa cum bine spui și tu); aceste reguli și legi sunt accesibile oricui prin intermediul Duhului Sfânt și prin Acesta are loc formarea inteligenței duhovnicești care deslușește lămurit rațiunea din spatele Iubirii lui Dumnezeu.