View Single Post
Vechi 18.06.2024, 10:06:47
Moroco's Avatar
Moroco Moroco is offline
Senior Member

Data înregistrării: 09.04.2019
Locație: Crestin Ortodox cu Calea ✝ Apocalipsa
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Iorest Vezi mesajul
Dominic Fritz nu și-a publicat studiile, nu se știe dacă omul are facultate, dacă a rămas repetent, e o rușine într-un oraș universitar să conducă unul care a făcut activități de secretariat până la 39 de ani.

Există o masă de oameni foarte haini sufletește, unii din ăștia care le știu pe toate un fel de echivalent tânăr al pesedistului încăpățânat care a ajuns la cunoașterea desăvârșită.

Faptul că niște nenorociți iau între 1.000 de euro și 3.000 venituri din zona IT și din zona work office a clădirilor de birouri, îi face să creadă că orice s-ar întâmpla nu-i atinge pe ei, că lor li se rupe și pot să facă experimente cu nervii și banii altora care n-au nicio vină că o hoardă de inși s-au stabilit în orașele mari după terminarea facultății.

Tot cancerul ăsta progresist a fost alimentat de Adrian Năstase prin facilitățile de scutire ale industriei IT, de taxare, dacă nu se ajungea la câștiguri așa mari peste noapte din zona asta, cred că oamenii ar fi fost mai cu capul pe pământ, mai echilibrați inclusiv în viziune.

Așa va trebui să așteptăm până când cancerul votat de ei va lovi în viața lor, în avutul lor, până când va veni copilul lor acasă că are apucături homosexuale, până când taxele mari îi vor ruina, până când orașele se vor umple de imigranți și de drogați(autohtoni) care-și fac nevoile pe domeniul public.
Asta e trebuie să fie foarte rău ca să se risipească ceața din mintea oamenilor.
Cloty pe facebook:
”10.000 de buletine de vot de la locale au dispărut la numărătoarea din București iar AEP refuză să ne spună unde au dispărut. Au fost greblate de PNL PSD.”
”E bine că n-a fost Toni Greblă la Munchen, că ne fura vreo două goluri.”

Nu cred ca minte. E clar ca Coldea-Hellvig-Tutza-Grebla au ceva de ascuns daca au confiscat voturile si au interzis renumararea!!!

Un om cinstit ar fi acceptat nu numai renumararea ci eventual si revotarea ca sa nu inselam pe nimeni caci este in interesul celor care au iesit la vot!

E clar ca in cazul asta nu ADU sunt teroristii vicleni si desfranati, ipocriti si hoti ci cei din PSDNL!.. chiar daca pare ca unora le convine sustinand ca e bine sa tacem si sa acceptam ca cica ar merge si asa...

„Când USLamistii (PSDNL) au venit să îi ia pe LGBTisti interzicand pacanelele si drogurile, n-am scos o vorbă. Nu eram LGBTist, ma lasasem de pacanele si de tzigari-cafea-alcool-târfe-gaozari-laba. Când i-au arestat numai pe PDListi, am tăcut. Nu eram PDList. Când au venit să îi ia pe USRisti si erectici, nu am protestat. Nu eram USRist. Când au venit să îi ia pe straini, pe tigani, pe negrii, pe cersetori, nu m-am revoltat. Nu eram strain. Cand au venit sa-i ia pe cei din OD si dintre ucenicii Trambitelor Domnului nu am protestat ca io eream crestin-ortodox practicant. Când au venit să mă ia pe mine, nu mai rămăsese nimeni care să-mi ia apărarea (in afara de Dumnezeu).” parafraza dupa ereticul Friedrich Gustav Emil Martin Niemöller
MoroncEkUlaș înVaț leppăd∈LUMEjuglu(fivrEhoț-șcaUsLEUz∈u=sminț∈E-=nEbUParv∈grozînș∈= pripIS∈xpuUnga+cârâmErid-fugid-logivina-stiEsin∈rEUtU-antisimțidur-lăudobasculaș-trădățol-scopbârf-tUt∈u-trufhus=altvisgrij-strescapoSS-f∈ciUkUxklacUj-ghinorokkciospădosdă-ter∈sUșefhUț-fant∈zis-progr∈xit=victiviclUadicdol t∈iasiamin∈ picUpic n facinatia gogoș∈rporkd∈luvulps sat∈ plâplaci sascapi d T sal∈faci tlaba mudara poftarmorE-pliktisU c@luatu-droghipocrițU-fakE) sascult iubimca ucemici CuvânteuL si FataTa

Last edited by Moroco; 18.06.2024 at 10:11:12.
Reply With Quote