![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Clotilde Armand (candidatul USR-PLUS, susținut și de PNL) a obținut 36.255 de voturi, iar contracandidatul ei, Daniel Tudorache (PSD) a primit 35.322 de voturi, potrivit surselor citate. Nu s-a mai renumărat nimic, deși erau imagini cu useriștii având acces la camera cu saci unde nu trebuiau să umble, acu 4 ani Victor Ponta fragmenta voturile PSD și la S1 și la PMB, acum a fost Cioloș, asta e istoria e ciclică. Dan Tudorache în 2024 Toți candidații din Biroul electoral de Sector au făcut solicitări să fie cât mai multe camere de luat vederi pentru că atunci a existat doar o cameră care a avut lipită o hârtie și acea hârtie a zburat. Din cauza asta Clotilde Armand a făcut scandal că ea știa că nu există nicio cameră. A rămas antologică acea expresie a ei.” Sistemul PNL-PSD-Ciolacu au ajutat-o pe Clotilde să nu fie demisă prin referendum după dezastrul cu gunoaiele și șobolanii din sector: ”Știți foarte bine că s-a încercat, în 2021, să se facă un referendum de demitere, dar PNL-ul nu s-a implicat absolut deloc pentru că în acel moment era împreună cu Clotilde. PSD-ul singur fiind a încercat să strângă semnăturile. Mai avea de strâns undea la 5.000 de semnături și s-au oprit. De ce s-au oprit doar Marcel Ciolacu știe”, a conchis Tudorache.
„Că s-a întărit mila Lui peste noi și adevărul Domnului rămâne în veac.” Ps.116, v.2. Last edited by Iorest; 14.06.2024 at 12:41:57. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Daca trebuia renumarare acum 4 ani si nu s-a facut si trebuie si acum atunci e normal ca macar acum sa se renumere! Nu se poate sa nu ne ridicam la un nivel superior ci sa vrem din interes, ca ne convine, sa se pastreze pe mai departe toate greselile trecutului! Daca s-a abuzat nu are sens sa dorim sa se abuzeze pentru ca s-a abuzat ci e normal si firesc sa cerem oprirea abuzurilor chiar si asupra abuzatorilor! Deci #Renumarare! este solutia corecta, parerea mea ca si cea a doamnei Clotilde. Dar nu cred ca se va face pentru ca sistemului statului paralel reloaded ii convine asa, sa aiba acces la punga cu bani fara interpusi de la partide aflate pe topbogang!
MoroncEkUlaș înVaț leppăd∈LUMEjuglu(fivrEhoț-șcaUsLEUz∈u=sminț∈E-=nEbUParv∈grozînș∈= pripIS∈xpuUnga+cârâmErid-fugid-logivina-stiEsin∈rEUtU-antisimțidur-lăudobasculaș-trădățol-scopbârf-tUt∈u-trufhus=altvisgrij-strescapoSS-f∈ciUkUxklacUj-ghinorokkciospădosdă-ter∈sUșefhUț-fant∈zis-progr∈xit=victiviclUadicdol t∈iasiamin∈ picUpic n facinatia gogoș∈rporkd∈luvulps sat∈ plâplaci sascapi d T sal∈faci tlaba mudara poftarmorE-pliktisU c@luatu-droghipocrițU-fakE) sascult iubimca ucemici CuvânteuL si FataTa Last edited by Moroco; 14.06.2024 at 13:55:20. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Dacă era ceva de capul ei s-ar fi distanțat la 10.000 de voturi sau mai mult și nu mai era nicio șansă de presupus furt. Acum Cioloș prin Reper a fragmentat voturile acu 4 ani Pro România prin Ponta, dacă nu era Ponta nu câștigau nici PMB, nici S1, nici S2. George Tuță a fost defavorizat de candidatura lui Dan Tudorache care i-a mâncat din voturi, în realitate ecartul e și mai mare al nemulțumiților, dacă era în două tururi toți cei nemulțumiți care au votat și PUSL și Tudorache și Tuță votau împotriva ei. Clotilde să zică mersi că nu a fost demisă prin referendum în 2021, s-au adunat multe nemulțumiri împotriva ei, mănâncă nemeritat o pensie specială aferentă postului de primar fără să fi îmbunătățit cu nimic viața cetățenilor de la S1.
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Ti se pare moral sa pui batista pe tambal si sa acoperi gunoiul bagandu-l sub presh in ideea ca mai gasim acolo gramezi stranse de acum 4 ani si ca scapam astfel de mai multe probleme deodata? Practic e furt, eroare, gresala = nu se stie cu cine a votat poporul conform regulilor, deci nu se stie cine a castigat corect. Chiar vrei sa ne faci sa credem ca e bine asa? Ca merge si asa? Pai daca acceptam atunci suntem o colonie de mana a treia cu cetateni de rangul 2! Io iti inteleg dorinta si lupta si dreptatea insa nu le putem drege ca mesterii, aici sunt reguli stricte si calcule exacte care nu pot avea greseli de numarare. Practic e simplu. Din 1000 de alegatori la o sectie, cu 4000 de buletine la locale se cerceteaza si se numara fiecare buletin de cine apartine, se pun pe caprarii si iese un rezultat fix, fara nicio eroare, si indubitabil poti afirma ceva clar. Poti iesi de la BEC si afirma ca Clotilde are 1234567890 voturi si Tutza are 1234567880 voturi. Deci Clotilde si-a recastigat primaria. Si la fel la sectorul 2, se poate stii exact numarul de voturi pentru Mihaiu si Hopinca. Nu stiu si nu inteleg de ce nu vrei renumarare. Oare ti-e frica de rezultatul corect asa ca si aliantei elecorale PSD-PNL? Ce interes ai de vrei sa intarim o primarie zidita pe furt si greseli? Va aduce potopul!
MoroncEkUlaș înVaț leppăd∈LUMEjuglu(fivrEhoț-șcaUsLEUz∈u=sminț∈E-=nEbUParv∈grozînș∈= pripIS∈xpuUnga+cârâmErid-fugid-logivina-stiEsin∈rEUtU-antisimțidur-lăudobasculaș-trădățol-scopbârf-tUt∈u-trufhus=altvisgrij-strescapoSS-f∈ciUkUxklacUj-ghinorokkciospădosdă-ter∈sUșefhUț-fant∈zis-progr∈xit=victiviclUadicdol t∈iasiamin∈ picUpic n facinatia gogoș∈rporkd∈luvulps sat∈ plâplaci sascapi d T sal∈faci tlaba mudara poftarmorE-pliktisU c@luatu-droghipocrițU-fakE) sascult iubimca ucemici CuvânteuL si FataTa Last edited by Moroco; 14.06.2024 at 14:15:50. |
|
|||
|
|||
![]()
Mi se pare corect ce zici!
Foarte mulți nu cred ca a avut atâtea voturi cit susține ca are. În fine... La urma urmei nici nu prea contează deoarece cu f mici diferențe nuanțate, toti lucreaza pentru agenda 2030. Adică ptr noi toți, treaba I oabla rau moroco! Cind te or lasa fără benzina, locuri de parcare și masini n-o sa-ti mai pese de militantism.
Menirea omului pe pamant nu este de a manca si de a-si face nevoile ci sa ajunga asemenea lui Dumnezeu Tatal. «τὸ γὰρ μυστήριον ἤδη ἐνεργεῖται τῆς ἀνομίας, μόνον ὁ κατέχων ἄρτι ἕως ἐκ μέσου γένηται·» |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Vrea să taie din benzi și să facă piste și trotuare mai mari: https://www.opiniatimisoarei.ro/magi...ati/09/01/2024 In ceea ce priveste carosabilul, una dintre cele doua benzi pe sens ar urma sa fie lata de cel putin 3,5 metri si trebuie studiat scenariul in care una dintre benzi sa fie dedicata exclusiv transportului public. Viitoarele piste de biciclete vor trebui sa aiba o latime de 1,5 metri pe sens, iar trotuarele 2-3 metri. Pentru spatiile verzi e prevazuta o fasie cu latimea de 1,5 metri pe fiecare parte a bulevardelor. Deja a redus unele bulevarde care erau în reabilitare unde a reușit să-și bage ghearele și ideile cretine: https://expressdebanat.ro/pe-calea-b...-drum-comunal/ Nu pot depăși 2 autobuze unul pe lângă altul pe o arteră proaspăt reabilitată pe care Fritz a făcut piste și trotuare late, îngustând benzile, nefiind o zonă tranzitată de bicicliști intensiv. Ideologia mereu naște lucruri cretine în practică.
„Că s-a întărit mila Lui peste noi și adevărul Domnului rămâne în veac.” Ps.116, v.2. Last edited by Iorest; 14.06.2024 at 23:36:25. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Cel ce nu iubește n-a cunoscut pe Dumnezeu, pentru că Dumnezeu este iubire Last edited by stefan florin; 17.06.2024 at 10:42:59. |
|
|||||
|
|||||
![]() Citat:
Iata ce zice Cloty pe Facebook. Ea e victima si toti o huiduiesc si o persecuta impreuna cu statul paralel reloaded condus de Hellvig de parca ea ar fi teroristul. Citat:
Citat:
Citat:
Deci va rog sa nu-i transformam in slugile soroshiste ale neomarxismului mondial ca sa ne revarsam ura si blestemul denigrarii asupra lor, niste oameni tineri onesti, bine scoliti, capabili, drepti, cinstiti... care vor si ei la fel ca noi binele acestei tari. Parerea mea ar fi ca in urmatoarele randuri de alegeri, opozitia sa faca o alianta electorala OPozitia UNita cu sloganul: veniti la vot si OPUNeti-va sistemului globalist vaccinist care ne-a tzepuit si ne-a preschimbat in cobai si tara in colonie de mana 3-a plina de cetateni de rangul 2!!!” Deci pentru parlamentare cred in unitatea partidelor anti PSDNL: AUR, USR, PMP, FD, SOS, Reper, PDU si altii care trebuiesc uniti sub alianta electorala ”Ma OPUN!” Iar la presedintie votez in turul 1 cu Florin Calinescu si apoi cu oricine iese in turul 2 care nu e din PSDNL.
MoroncEkUlaș înVaț leppăd∈LUMEjuglu(fivrEhoț-șcaUsLEUz∈u=sminț∈E-=nEbUParv∈grozînș∈= pripIS∈xpuUnga+cârâmErid-fugid-logivina-stiEsin∈rEUtU-antisimțidur-lăudobasculaș-trădățol-scopbârf-tUt∈u-trufhus=altvisgrij-strescapoSS-f∈ciUkUxklacUj-ghinorokkciospădosdă-ter∈sUșefhUț-fant∈zis-progr∈xit=victiviclUadicdol t∈iasiamin∈ picUpic n facinatia gogoș∈rporkd∈luvulps sat∈ plâplaci sascapi d T sal∈faci tlaba mudara poftarmorE-pliktisU c@luatu-droghipocrițU-fakE) sascult iubimca ucemici CuvânteuL si FataTa Last edited by Moroco; 17.06.2024 at 13:46:22. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Există o masă de oameni foarte haini sufletește, unii din ăștia care le știu pe toate un fel de echivalent tânăr al pesedistului încăpățânat care a ajuns la cunoașterea desăvârșită. Faptul că niște nenorociți iau între 1.000 de euro și 3.000 venituri din zona IT și din zona work office a clădirilor de birouri, îi face să creadă că orice s-ar întâmpla nu-i atinge pe ei, că lor li se rupe și pot să facă experimente cu nervii și banii altora care n-au nicio vină că o hoardă de inși s-au stabilit în orașele mari după terminarea facultății. Tot cancerul ăsta progresist a fost alimentat de Adrian Năstase prin facilitățile de scutire ale industriei IT, de taxare, dacă nu se ajungea la câștiguri așa mari peste noapte din zona asta, cred că oamenii ar fi fost mai cu capul pe pământ, mai echilibrați inclusiv în viziune. Așa va trebui să așteptăm până când cancerul votat de ei va lovi în viața lor, în avutul lor, până când va veni copilul lor acasă că are apucături homosexuale, până când taxele mari îi vor ruina, până când orașele se vor umple de imigranți și de drogați(autohtoni) care-și fac nevoile pe domeniul public. Asta e trebuie să fie foarte rău ca să se risipească ceața din mintea oamenilor.
|
||||
|
||||
![]() Citat:
”10.000 de buletine de vot de la locale au dispărut la numărătoarea din București iar AEP refuză să ne spună unde au dispărut. Au fost greblate de PNL PSD.” ”E bine că n-a fost Toni Greblă la Munchen, că ne fura vreo două goluri.” Nu cred ca minte. E clar ca Coldea-Hellvig-Tutza-Grebla au ceva de ascuns daca au confiscat voturile si au interzis renumararea!!! Un om cinstit ar fi acceptat nu numai renumararea ci eventual si revotarea ca sa nu inselam pe nimeni caci este in interesul celor care au iesit la vot! E clar ca in cazul asta nu ADU sunt teroristii vicleni si desfranati, ipocriti si hoti ci cei din PSDNL!.. chiar daca pare ca unora le convine sustinand ca e bine sa tacem si sa acceptam ca cica ar merge si asa... „Când USLamistii (PSDNL) au venit să îi ia pe LGBTisti interzicand pacanelele si drogurile, n-am scos o vorbă. Nu eram LGBTist, ma lasasem de pacanele si de tzigari-cafea-alcool-târfe-gaozari-laba. Când i-au arestat numai pe PDListi, am tăcut. Nu eram PDList. Când au venit să îi ia pe USRisti si erectici, nu am protestat. Nu eram USRist. Când au venit să îi ia pe straini, pe tigani, pe negrii, pe cersetori, nu m-am revoltat. Nu eram strain. Cand au venit sa-i ia pe cei din OD si dintre ucenicii Trambitelor Domnului nu am protestat ca io eream crestin-ortodox practicant. Când au venit să mă ia pe mine, nu mai rămăsese nimeni care să-mi ia apărarea (in afara de Dumnezeu).” parafraza dupa ereticul Friedrich Gustav Emil Martin Niemöller
MoroncEkUlaș înVaț leppăd∈LUMEjuglu(fivrEhoț-șcaUsLEUz∈u=sminț∈E-=nEbUParv∈grozînș∈= pripIS∈xpuUnga+cârâmErid-fugid-logivina-stiEsin∈rEUtU-antisimțidur-lăudobasculaș-trădățol-scopbârf-tUt∈u-trufhus=altvisgrij-strescapoSS-f∈ciUkUxklacUj-ghinorokkciospădosdă-ter∈sUșefhUț-fant∈zis-progr∈xit=victiviclUadicdol t∈iasiamin∈ picUpic n facinatia gogoș∈rporkd∈luvulps sat∈ plâplaci sascapi d T sal∈faci tlaba mudara poftarmorE-pliktisU c@luatu-droghipocrițU-fakE) sascult iubimca ucemici CuvânteuL si FataTa Last edited by Moroco; 18.06.2024 at 10:11:12. |
|