View Single Post
Vechi 22.07.2024, 16:59:00
Iorest Iorest is offline
Senior Member

Data înregistrării: 04.08.2016
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de David_1859 Vezi mesajul
,,Frate" Iorest,

Nu îmi aduc aminte să fi interacționat pe net, pe forumuri cu un personaj de asemenea rea credință și tendentiozitate ca tine. Sau poate, cine știe, o fi altceva la mijloc; oricum mi-a devenit tot mai clar ce blestematie sta în spatele acestui fals partid politic, AURul este efectiv un pericol de dezastru, o plaga ,,satanica" pe capul României.
Tu provoci, și tot reiei aceleași idei și pe alte fire, și după zici de altul, nu ești tu în măsură să zici cine să se pronunțe cu ce, când te-ai dovedit că nu te pricepi decât la băgat ură și intrigă.

Înțelege că de era alt partid suveranist sau va mai fi după AUR, dar care să nu aibă manifestări babuinizante ca la Diana, tot îi voi susține, dar tu tot îi vei demoniza și pe aceia fiindcă scopul tău e eminamente distructiv și să faci punte către PSD.

Nici eu nu am mai văzut un asemenea ins nici aici pe forum, nici pe net ca tot ce face e să scuipe, să ungă cu dâră de murdării un politician, clerici, și un ierarh, plus o etnie și ăsta să fie ca un modus vivendi al existenței lui.

Practic n-ai produs nimic patristic, filocalic, de când ești pe forum, doar în logica unei comunicări viciate te-ai plasat.

Citat:
Cât de tendențios să fii să vii cu ,,inferente" cum că aprecierea unor politici care au produs și rezultate bune în general pentru români și România, pe lângă și greșeli mari comise de Dragnea și de PSD-ul din vremea lui, ar fi echivalentă cu tipul tău de abordare de factură fie idolatra, fie ,,iconoclasta"? (Și oricum Dragnea cu toate păcatele lui care nu sunt nici puține și nici mici, rămâne clar net superior față de acest gunoi sinistru de Simion care nu poate să emită niciun fel de pretenție de a intra măcar într-o comparație cu Dragnea, față de care a fost și rămâne o nulitate din punct de vedere politic.)
Eu doar am subliniat contradicția ta între ura pe care o ai față de iudei și susținerea lui Dragnea care și-a bătut joc de toți de consilierii israelieni, de țările arabe pe care le-a enervat atunci cu joaca de a muta ambasada, în fapt niște declarații bombastice.

Și-a bătut joc și de programul tomata, și de pajul său credincios Codrin Ștefănescu pe care l-a abandonat deși dorea să facă o construcție suveranistă, și-a bătut joc de organizarea referendumului pt familie că nu a trimis echipele de partid în teren ca să se facă pragul.

Cu toate astea total desprins de realitate, tu îi zugrăvești un soclu aberant, în timp ce pe George Simion îl demonizezi deși nici măcar nu a fost vreodată la putere și poate nici nu va fi.

Pe lângă asta George Simion a muncit mai mult ca Dragnea pt voturi fiindcă a stat mai mult pe teren și nu a avut jumătate din televiziuni și rețeaua locală de primari și activiști PSD care i-au făcut treaba în 2016 la Parlamentare lui Dragnea.

Citat:
Și cât de tendențios să fii să insinuezi, că oricum de altceva nici nu poate fi vorba, că apărarea unor valori precum Țară, națiune, ortodoxie, conștiință și ideea de destin național spiritual (creștin, ortodox), chiar și doar la acest nivel discursiv, ar fi echivalentă sau ar putea fi echivalată cu ura împotriva unei nații dintre ai cărei unii membri în mod ,,întâmplător" au produs (iar unii produc si in contemporaneitate, dupa cum prea bine vedem unii in ,,contextul" G. SIMION) mari și multe rele românilor și României (și nu-i cazul acum să fac un astfel de inventar), în speță fiind vorba despre nația yiddaneasca (căci așa se numește nația lor într-una dintre limbile lor materne, yiddis)?
Păi tu nu ai apărat nimic, doar ai insinuat lucruri nedovedite despre alții și că vine un exod în Ro, de parcă lătrând pe net tu oprești cu ceva.

Nu ai criticat poziționările PSD-PNL pe tema istoria holocaustului, dar i-ai criticat pe alții că nu vor scoaterea din programă, cumva alții sunt de vină pt ce fac partidele mari, mereu inversezi vinovăția asupra celor care nu sunt cauza problemei, n-am mai văzut modul acesta pestilențial de a manipula realitatea.

Last edited by Iorest; 22.07.2024 at 17:01:08.