View Single Post
Vechi 13.08.2024, 02:47:31
Seraphim7 Seraphim7 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 13.12.2009
Implicit

Ca sa fim "Onești" trebuie sa punem cap la cap ambele variante,nu doar varianta ta sau varianta "interpretărilor" mele "mincinoase",care daca ai văzut vin din niște pasaje,care n-au cum să fie mincinoase întrucât scrie acolo negru pe alb.

Isaia 49:6 VDC
[6] El zice: ‘Este prea puțin lucru să fii Robul Meu ca să ridici semințiile lui Iacov și să aduci înapoi rămășițele lui Israel. De aceea, te pun să fii Lumina neamurilor, ca să duci mântuirea până la marginile pământului.’”

De acest pasaj se folosește Pavel, însă nu prea cred că Isaia sau Yahvé i-a poruncit lui asta.

Trebuie sa înțelegem că Mesia așteptat de evrei,avea scop principal sa salveze poporul evreu.Iar in acest pasaj se exprimă că doar salvarea lui Israel este prea insignifiantă pentru acest Mesia,cu rol planetar,care va încorpora tot pământul sub control lui, după cum am arătat în celelalte pasaje.

Pavel s-au folosit eronat mereu de pasaje din Vechiul Testament, doar in scop de prozelitism.

Last edited by Seraphim7; 13.08.2024 at 03:01:24.
Reply With Quote