View Single Post
Vechi 24.11.2024, 12:30:47
Iorest Iorest is offline
Senior Member

Data înregistrării: 04.08.2016
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Seraphim7 Vezi mesajul
Bine măi Iorest,hai să-ți ofer și experiențele personale ale unor persoane mai de încredere cu Dumnezeu sau însăși Cuvântul Său despre subiect....

Fără nicio legătură neapărat cu evenimentele de azi,sau cele imediat următoare, adică eu am susținut candidatura domnului Geoană,cum am spus,așa dintr-un punct de vedere secular și politic, însă buletinul meu este lipsit de orice sticker votat, pentru că n-am votat decât o singură dată în viață.
M-am trezit azi la 7 dimineața ca să votez, dar n-am mai scris că m-am dus la Utrenie după.

Mie-mi pare rău că n-am votat încă de la 18 ani, eram tot așa ca tine nu știam ce partide sunt, mi-era clar doar că mă feresc de PSD având un primar PSD la un sat de unde sunt bunicii care făcuse tot felul de matrapazlâcuri și mizerii.

Dacă votam de la 18 ani înțelegeam și mai repede ce știu acum, fiindcă comprimam etapele de învățare.

Apoi mi-am dat sema că cei mai periculoși sunt PNL care se mișcă când în zona de progresism ca să guverneze cu USR și ne închid Bisericile când se dau naționaliști ca să ia voturile pocăiților și catolicilor din Ardeal în special unde există câteva buboaie PNL-iste de tip Sălaj, Bihor, Cluj care trebuie sparte fiindcă vor mafiotiza zona.

Deci mi-e clar că cel mai pervers e cel care migrează ba cu PSD ba cu USR, ba cu oricine numai să parvină și e pericolul nr 1, USR sunt măcar sinceri și spun de la început ce vor să facă, iar PSD e același învechit în rele de care mai toți se feresc.

Citat:
Eu nu intenționez să mă amestec în treburile statului de pe poziția de a influența,că sunt un simplu amărât care scrie anonim pe un forum creștin, poziții biblice,cel mai adesea.

Așa că vreau să am libertatea de a mă exprima și,chiar de a mă abține,cel puțin în domeniul aceasta civic.
Deocamdată lași răul să se petreacă adică să intre oameni în T2 care vor să ne arunce în război sau o habarnistă totală care e preferata lui Băsecu.

Citat:
Chiar și în voturile parlamentare sau in instituțiile statului sau orice voturi relevante exista mențiunile : pentru, împotrivă și ABȚINERE.
Dacă te abții e ca și cum consimți ca răul să se petreacă și să trăim și mai rău, fiindcă n-ai făcut nimic ca să-l oprești.

Last edited by Iorest; 24.11.2024 at 12:34:10.
Reply With Quote