![]() |
![]() |
|
|
|
|||||||
|
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Mie-mi pare rău că n-am votat încă de la 18 ani, eram tot așa ca tine nu știam ce partide sunt, mi-era clar doar că mă feresc de PSD având un primar PSD la un sat de unde sunt bunicii care făcuse tot felul de matrapazlâcuri și mizerii. Dacă votam de la 18 ani înțelegeam și mai repede ce știu acum, fiindcă comprimam etapele de învățare. Apoi mi-am dat sema că cei mai periculoși sunt PNL care se mișcă când în zona de progresism ca să guverneze cu USR și ne închid Bisericile când se dau naționaliști ca să ia voturile pocăiților și catolicilor din Ardeal în special unde există câteva buboaie PNL-iste de tip Sălaj, Bihor, Cluj care trebuie sparte fiindcă vor mafiotiza zona. Deci mi-e clar că cel mai pervers e cel care migrează ba cu PSD ba cu USR, ba cu oricine numai să parvină și e pericolul nr 1, USR sunt măcar sinceri și spun de la început ce vor să facă, iar PSD e același învechit în rele de care mai toți se feresc. Citat:
Citat:
„Că s-a întărit mila Lui peste noi și adevărul Domnului rămâne în veac.” Ps.116, v.2. Last edited by Iorest; 24.11.2024 at 13:34:10. |
|
|