Citat:
În prealabil postat de Circle
Mi se pare doar mie si lui Basescu sau Georgescu si cu POT vorbesc ca niste sectari de la martorii lui Iehova?
"În primul si în primul rând, slavă lui Hristos pentru tot ce ne-a dat " (300milioane pensie speciala pe viata dupa 1 singur mandat de parlamentar luat pe lipit de afise si 2-3 luni de postacareala pe social media si mult noroc politic)
"Eu personal, în semn de recunostintă, voi tine un post cu apă de trei zile si unii dintre colegii mei mi se vor alătura. Este un semn, o recunostintă pentru ce ni s-a dat"
Vorbesc ca aia de la martorii lui Iehova. Dumnezeu in gura dar nu in suflet. Eu unul as tine chiar si 4 zile post pentru o pensie speciala de 300milioane pe viata. Dar de la Dumnezeu pentru cine merita.
|
Mai sa dea Dumnezeu sa mai existe pensii speciale peste 4-8 ani.
Oinsa odată cu eliminarea hidrocarburilor din sistemul energetic si de transport personal se vor termina și reduce multe inclusiv sumele astea astronomice.
Oricâtă demnitate vom avea ca popor a lui Dumnezeu cum tot auzim, astia nu se vor opri până nu ne fac fericiți fara sa deținem nimic, inclusiv elitele și noile buzunare care se reorganizează.
Partea trista este ca nu-I o gluma.