Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Morala Crestina
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 02.12.2024, 06:33:14
Circle Circle is offline
Member

Data înregistrării: 01.09.2024
Implicit

Mi se pare doar mie si lui Basescu sau Georgescu si cu POT vorbesc ca niste sectari de la martorii lui Iehova?

"În primul si în primul rând, slavă lui Hristos pentru tot ce ne-a dat " (300milioane pensie speciala pe viata dupa 1 singur mandat de parlamentar luat pe lipit de afise si 2-3 luni de postacareala pe social media si mult noroc politic)

"Eu personal, în semn de recunostintă, voi tine un post cu apă de trei zile si unii dintre colegii mei mi se vor alătura. Este un semn, o recunostintă pentru ce ni s-a dat"

Vorbesc ca aia de la martorii lui Iehova. Dumnezeu in gura dar nu in suflet. Eu unul as tine chiar si 4 zile post pentru o pensie speciala de 300milioane pe viata. Dar de la Dumnezeu pentru cine merita.

Last edited by Circle; 02.12.2024 at 06:40:53.
Reply With Quote
Vechi 02.12.2024, 11:17:17
Moroco's Avatar
Moroco Moroco is offline
Senior Member

Data înregistrării: 09.04.2019
Locație: Crestin Ortodox cu Calea ✝ Apocalipsa
Religia: Ortodox
Implicit

Ciolacu dupa scorurile catastrofice la presedintie si senat cica nu demisioneaza. L-o sfatuit Pinochio ca va fi bine dupa esecul total pe toate fronturile.

N-ar fi fost mai normal sa-l readuceti pe Dragnea inapoi? El a luat 45% la parlamentare. Voi jumate si va laudati ca sunteti pe primul loc.

Sa vina stimabilul domn Manole.
Afara cu echipa de luzeri vicleni Ciolacu-Ponta si cu toata echipa de ipocriti mafioti mitomamoniaci care au bagat tara in datorii de peste 200 miliarde euro, 20.000 euro pe cap de locuitor vanzand pe pensii si salarii speciale viitorul copiiilor si pe investitii fara rost in lucruri scumpe si inutile, gen trenul rosu al groazei ce merge cu 300km/h ca sa avem parte de accidente catastrofice. Rusine! Bine ca s-a stricat.

Va tooot tineti la ciolan? N-ati inteles nimic? Mai vretet sa continuati distrugerea tarii impreuna cu bolovanul-Bolojan calcand in picioare mesajul clar transmis de cei 5 milioane de cetateni romani din diaspora?

Sa vina la conducerea PSD stimabilul domn Manole, si sa-si faca el echipa din tineretul psdist serios si nemanjit!

Nu va fie frica, o sa declaram datorii 0 ale Romaniei iar pe strainii si cei care au imprumutat guvernul mafiot o sa-i trimitem sa-si recupereze banii de la cei care au facut imprumuturile iresponsabile in ultimii 35 de ani si de la toti specialii si baietii destepti care au beneficiat de ele, sa-i ia pe toti si sa-i vinda pe ei si pe familiile lor cu averile lor ilicite cu tot si sa-si recupereze banii!

Mai vor la guvernare... cica mai vor...
MoroncEkUlaș înVaț leppăd∈maiLUMEUjUglu(fivrEhoț-șcaUsLEUz∈u=sminț∈E-=nEbUParv∈grozînș∈= pripIS∈xpuUnga+cârâmErid-fugid-logivina-stiEsin∈rEUtU-antisimțidur-lăudobasculaș-trădățol-scopbârf-tUt∈u-trufhus=altvisgrij-strescapoSS-f∈ciUkUxklacUj-ghinorokkciospădosdă-ter∈sUșefhUț-fant∈zis-progr∈xit=victiviclUadicdol t∈iasia∈ picUpic n facinatia gogoș∈rporkd∈luvulps sat∈ plâplaci sascapi d T sal∈faci tlaba mudara poftarmorE-pliktisU c@luatu-droghipocrițU-fakE) sascult iubimca ucemici CuvânteuL si FataTa

Last edited by Moroco; 02.12.2024 at 11:53:48.
Reply With Quote
Vechi 02.12.2024, 21:02:19
cozia cozia is offline
Senior Member

Data înregistrării: 20.01.2007
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Circle Vezi mesajul
Mi se pare doar mie si lui Basescu sau Georgescu si cu POT vorbesc ca niste sectari de la martorii lui Iehova?

"În primul si în primul rând, slavă lui Hristos pentru tot ce ne-a dat " (300milioane pensie speciala pe viata dupa 1 singur mandat de parlamentar luat pe lipit de afise si 2-3 luni de postacareala pe social media si mult noroc politic)

"Eu personal, în semn de recunostintă, voi tine un post cu apă de trei zile si unii dintre colegii mei mi se vor alătura. Este un semn, o recunostintă pentru ce ni s-a dat"

Vorbesc ca aia de la martorii lui Iehova. Dumnezeu in gura dar nu in suflet. Eu unul as tine chiar si 4 zile post pentru o pensie speciala de 300milioane pe viata. Dar de la Dumnezeu pentru cine merita.
Mai sa dea Dumnezeu sa mai existe pensii speciale peste 4-8 ani.
Oinsa odată cu eliminarea hidrocarburilor din sistemul energetic si de transport personal se vor termina și reduce multe inclusiv sumele astea astronomice.
Oricâtă demnitate vom avea ca popor a lui Dumnezeu cum tot auzim, astia nu se vor opri până nu ne fac fericiți fara sa deținem nimic, inclusiv elitele și noile buzunare care se reorganizează.
Partea trista este ca nu-I o gluma.
Răspunde