View Single Post
Vechi 20.01.2025, 11:12:03
David_1859 David_1859 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.01.2019
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Iorest Vezi mesajul
Da i s-a predat, de-l atacă necontenit, mai nou a fost luat în malaxor și Călin Georgescu de către ea, (...)
Așa-zisul „conflict” este și a fost mereu doar unul de fațadă, chiar dacă Diana „Spoitoarea” a încercat și chiar a reușit să prostească mulți oameni cum că n-ar fi existat și n-ar exista o înțelegere ascunsă între ei, înțelegere care a devenit și la lumina zilei, după cum am evidențiat mai sus, chiar „doamna Diana” a menționat în aceeași noapte a „concilierii” „naționale” cu extremistul antiromân și antiortodox, anticreștin Simion al AURului, că „împăcarea e mai frumoasă, după ce ne-am dat cu capetele de pereți”. Este vorba despre o tactică a potențării reciproce prin „conflict”, folosindu-se „principiul” tot mai menționat și folosit și de alții al „publicității sub orice formă”, „și publicitatea negativă fiind tot publicitate”. A fost, printre altele, o tactică a celor doi impostori de a „polariza” atenția asupra unei așa-zise „reprezentări” a naționalismului românesc de către „ei”, ba mai mult, au fost mulți trimiși prin media să „ceară împăcarea suveraniștilor”.

Mai mult, însuși șarlatanul de Simion a spus, și cred că de mai multe ori, că diferitele „cursuri ale apelor” „suveraniste” sînt folosite pentru a capta cât mai mulți votanți de tipuri diferite, pentru ca într-un final să aibă loc „unificarea apelor”. Ceea ce s-a și întîmplat parțial, în special în ceea ce o privește pe Diana „Spoitoarea”, fapte care până la urmă confirmă înțelegerile ascunse dintre unii așa-ziși „suveraniști”, exemple de contexte care trimiteau la așa ceva fiind „jurămintele de la Țebea”, „călătorii paralele dar sincronizate prin Austria” și multe altele.

„Diana Iovanovici: Împăcarea este ca în căsnicie!” - 4 ianuarie 2025