Citat:
În prealabil postat de cozia
Asta-i o statistica aiurea obtinuta din date poate ... nu false dar eronate, din surse vizuale si imaginatie de natura generala fara sa fie specificat punctual.
Intradevar se arunca foarte multe alimente insa nu atat din casele oamenilor ci din supermarkete si alte centre de distributie si depozitare. De ce , pentru ca urmam cu precizie legislatia UE referitor la data de expirare si evident ca trebuie sa ne conformam.
|
Asta confirmă de fapt ce am zis eu la începutul boicotului, cumpărăturile compulsive din supermarket te fac să-ți arunci și ultimul ban.
Eu nu cred că directivele cu expirarea sunt de vină, din contră ar trebui schimbat tot cât mai repede de la produsele de la raft, la uleiul de prăjit în fiecare oră, nu la săptămâni, acum văd că tot ce e în vitrine la panificație e viciat tehnologic, are mucegaiuri, rugină, praf și murdărie de pe tăvile pe care s-au copt.
Dacă e și ceva trecut prin ulei e rânced, toate astea le suportă ficatul și stomacul, nu aș recomanda nimănui să se joace cu sănătatea lui că dă după mult mai mulți bani decât o iluzorie economie în goana după chilipiruri.
Citat:
Noi dam la vecini, avem animalute care trebuie sa manance si ele.
Eu unul cand ma vad cu vecini care nu au animale le cer oase, resturi pentru cateii de la tara care de regula in afara de apa si franzela nu pupa altceva.
|
Păi și hrana aruncată *fără oase, la câini e tot risipă, că se aruncă, singura chestie e că nu mai trece prin procesul de descompunere și generare a unui gaz toxic în punga de gunoi sau la groapa de gunoi, cum se întâmplă cu alimentele care nu sunt compactate și făcute deșeu de grădină.
Românii aruncă mult de sărbători că gătesc având impresia că o să moară de foame sau ca să se laude la oaspeți și tot ce e surplus e gunoi, uneori e cules de oamenii străzii și mai ajunge undeva.