Citat:
În prealabil postat de Seraphim7
Eresul in cazul de față ești tu!
N-ai arătat absolut in niciun mod unde am greșit, doar ai spamat cu pasaje aleatorii din Levitic fără nicio legătură cu subiectul!
Dacă tot vrei sa comentezi pe ce postez,te rog să și citești conținutul,nu doar să adaugi mesaje prefabricate!
În rest....Te îmbrățișez întru frățietate forumistica, să nu creadă lumea că avem ceva unul împotriva celuilalt:)
|
Scrierile lui Moise sunt chintesența iudaismului chiar am fost pe subiect, am arătat ce nu se mai practică din iudaismul clasic și că exagerează absolut toți care spun că urmează iudaismul originar.
Și iudaismul a fost influențat de creștinism, altfel inclusiv legile din statul unde se practică ar fi fost precum cele ale talionului și cele pt blasfemici.
În afară de câteva state americane, în câte țări creștine mai există pedeapsa cu moartea ?
În Vechiul Testament abundă de cum să se aplice această pedeapsă pt blasfemie, adulter, ocultism șamd.
Eu nu sunt eretic, eu mă țin de Biserică tu nu crezi în slujbe și ai dat cu piciorul la studiul teologiei.