Citat:
În prealabil postat de cozia
Oare o fi adevarata intelegerea asta de care se comenteaza pe Trenduri?
"Poate ati observat ca Simion nu vorbeste despre ce va face el ca presedinte, daca castiga alegerile ci, doar de “turul 2 inapoi”, Si poate face asta, daca castiga!
...Odata ce a reinstituit oarecum ordinea in justitie, declara ca totul, inclusiv pozitia sa ca presedinte, este ilegal si prin autoritatea pe care o va avea, aduce turul 2 inapoi si devinde presedinte, Georgescu, care de altfel chiar a fost ales, atunci cand au fost alegerile!
Toata tarasenia, se poate rezolva cu cheltuieli minime, in cel mult o luna, daca cuplul Georgescu+Simion, are deja lectiile facute. Si eu, cred ca le are!
Mai departe, lucrurile incep sa intre in matca normala.
Dar NUMAI daca mergem cat mai multi la vot si NUMAI daca-l votam pe Simion!
Daca-l vreti pe Georgescu presedinte, votat-l pe Simion, e simplu!"
(Anonim X - 4)
|
Nu mi se pare un scenariu plauzibil, în primul rând Simion ar fi bine să se bată în finală cu Ponta sau Nicușor ca să aibă șanse, cu Crin vor exersa partidele clasice binecunoscutele scheme de furt și fraudă.
Ar fi o șansă pentru România o finală fără PNL-PSD-UDMR, să lăsăm în afară mașinăria asta infernală care a nenorocit România 35 de ani.
Dacă nu mergem la vot sigur NU intră Simion în Turul 2 și ne întoarcem la nivelul anilor 2000 când câștigă Iliescu și o apucăm iarăși într-un haos și furt ca pe vremea lui Adrian Năstase - Calea Sigură pt România era tot sloganul lui Iliescu.