![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Interesant e și ce zicea Radu Moraru, că prin decizia de suspendare practic actuala campanie electorală încetează și nu va mai avea 30 de zile cum e la lege, deci s-ar putea invalida și actualele alegeri pe motiv că nu au beneficiat candidații de 30 z de campanie.
Poate e făcută treaba să se prelungească interimatul prezidențial...
|
|||
|
|||
![]() Citat:
"Poate ati observat ca Simion nu vorbeste despre ce va face el ca presedinte, daca castiga alegerile ci, doar de “turul 2 inapoi”, Si poate face asta, daca castiga! ...Odata ce a reinstituit oarecum ordinea in justitie, declara ca totul, inclusiv pozitia sa ca presedinte, este ilegal si prin autoritatea pe care o va avea, aduce turul 2 inapoi si devinde presedinte, Georgescu, care de altfel chiar a fost ales, atunci cand au fost alegerile! Toata tarasenia, se poate rezolva cu cheltuieli minime, in cel mult o luna, daca cuplul Georgescu+Simion, are deja lectiile facute. Si eu, cred ca le are! Mai departe, lucrurile incep sa intre in matca normala. Dar NUMAI daca mergem cat mai multi la vot si NUMAI daca-l votam pe Simion! Daca-l vreti pe Georgescu presedinte, votat-l pe Simion, e simplu!" (Anonim X - 4)
Menirea omului pe pamant nu este de a manca si de a-si face nevoile ci sa ajunga asemenea lui Dumnezeu Tatal. «τὸ γὰρ μυστήριον ἤδη ἐνεργεῖται τῆς ἀνομίας, μόνον ὁ κατέχων ἄρτι ἕως ἐκ μέσου γένηται·» |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ar fi o șansă pentru România o finală fără PNL-PSD-UDMR, să lăsăm în afară mașinăria asta infernală care a nenorocit România 35 de ani. Dacă nu mergem la vot sigur NU intră Simion în Turul 2 și ne întoarcem la nivelul anilor 2000 când câștigă Iliescu și o apucăm iarăși într-un haos și furt ca pe vremea lui Adrian Năstase - Calea Sigură pt România era tot sloganul lui Iliescu.
|
|||
|
|||
![]()
Fază monumentală - George Simion înmânează un buchet Elenei Lasconi finalista în T2 și apoi se retrage de la dezbaterea candidaților din respect pentru democrația călcată în picioare și pentru marele absent, Călin Georgescu.
https://r3media.ro/video-george-simi...elena-lasconi/
|
|||
|
|||
![]()
Mă uit peste comentariile de la o dezbatere inutilă (fiindcă temele s-au discutat în 2024) și văd o armată de postaci care au scopul de a spune că votează cu Nicușor Dan la comentarii, același lucru l-am văzut pt Lasconi pe youtube în noiembrie 2024.
https://www.youtube.com/watch?v=5rh7G2EEXmg Foarte puține comentarii spre deloc pt independenți sau alți candidați pe care-i descoperă abia acum deși teoretic e mult fragmentată piața electorală. Singurul lucru bun după o astfel de dezbatere e că pică strălucirea de pe candidații iepuri aruncați să inducă în eroare tabăra suveranistă Funeriu, Terheș, practic ăștia ciupeau 2-3-4 procente aiurea de pe culoarul suveranist, măcar o parte nu vor arunca cu votul care trebuie dat UTIL.
„Că s-a întărit mila Lui peste noi și adevărul Domnului rămâne în veac.” Ps.116, v.2. Last edited by Iorest; 30.04.2025 at 00:34:22. |
|
||||
|
||||
![]()
Confruntarea de pe TVR a fost superba... mi-a fost drag de fiecare candidat si cred ca fiecare merita in felul sau sa ajunga in turul 2 cu George Simion, care n-a participat ca sa nu incurce dezbaterea inutil vrand ca un altruist sa dea sansa sa se afirme ceilalti mai mult... timp.
Sper ca prin alegerile astea de un inalt nivel sufletesc, intelectual si democratic vom iesi din epocile tradarilor tradatorilor deserti si vom intra cu tara stralucirii in Raiul si Biserica de Credinta a Domnului... caci pare ca insfarsit am fost iertati de Tatal cu Duhul intru Cuvant. Prctic nu mai stiu cu cine am sa votez fiindca de fiecare imi place si mi-e drag, fiind bun de presedinte, fiecare in felul sau. Toti sunt destepti, credinciosi, luminosi, curajosi... sigur ca au facut pacate si greseli dealungul vietii, dar pare ca au reusit sa iasa din cadere si tradare ca sa se reintoarca la o viata normala onorabila, la Credinta si la slujire divino-umana... a strainului conlocuitor si a cetateanului român de pretutindeni indiferent de nationalitate, rasa, culoare, varsta sau sex... cu empatie pentru batrani si copii cat si pentru defavorizatii soartei.
MoroncEkUlaș înVaț leppăd∈LUMEjuglu(fivrEhoț-șcaUsLEUz∈u=sminț∈E-=nEbUParv∈grozînș∈= pripIS∈xpuUnga+cârâmErid-fugid-logivina-stiEsin∈rEUtU-antisimțidur-lăudobasculaș-trădățol-scopbârf-tUt∈u-trufhus=altvisgrij-strescapoSS-f∈ciUkUxklacUj-ghinorokkciospădosdă-ter∈sUșefhUț-fant∈zis-progr∈xit=victiviclUadicdol t∈iasiamin∈ picUpic n facinatia gogoș∈rporkd∈luvulps sat∈ plâplaci sascapi d T sal∈faci tlaba mudara poftarmorE-pliktisU c@luatu-droghipocrițU-fakE) sascult iubimca ucemici CuvânteuL si FataTa Last edited by Moroco; 30.04.2025 at 11:52:44. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Măcar Nicușor Dan nu urmărește să bage oamenii la închisoare, pare prea pămpălău să se țină de sforării nerușinate și de urzeli diabolice. Iarăși o să câștige Iliescu, am văzut că până și Băsescu trage ultimele tiruri în direcția CăcăRaw, poate s-o trezi electoratul e clar că jocurile erau pentru Antonescu în ultimele 2 săptămâni. Are zeci de milioane de afișări la clipurile electorale și are doar până în 10.000 de abonați, i-au pompat vizibilitatea clipurilor cu algoritmi controlați.
|
|||
|
|||
![]()
Eu aud pe viu in realitate ca mai toti tinerii in special IT istii vor vota Nucusor, adica cei care au dus-o ca n sanul lui Avraam in timpul lui Ioha-Dulapul, acelasi tip de pampalau care le-a facilitat joburi si salarii uriase de 10000-15000RON pe luna. Degeaba zici tu ca este foame...sunt foarte multi tineri care fac saci de bani si cumpara apartamente si terenuri cu BANII JOS! M-am convins cu ochii mei, nu din auzite.
Menirea omului pe pamant nu este de a manca si de a-si face nevoile ci sa ajunga asemenea lui Dumnezeu Tatal. «τὸ γὰρ μυστήριον ἤδη ἐνεργεῖται τῆς ἀνομίας, μόνον ὁ κατέχων ἄρτι ἕως ἐκ μέσου γένηται·» |
|