View Single Post
Vechi 05.05.2025, 21:48:20
Iorest Iorest is offline
Senior Member

Data înregistrării: 04.08.2016
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Seraphim7 Vezi mesajul
Dacă și eu sunt împotriva religiei…

Păi nu doar despre asta am scris în ultimii ani cel puțin?

Însă când scriu despre altceva sunt OBIECTIV!

Avem o lipsă acută de biserici în Romania?
După cum observ majoritatea Bisericilor noi ortodoxe se construiesc în zone peri-urbane orașelor mari unde se mută multă populație care are nevoie de mai multe spații de cult fiindcă unele sate devin de fapt orașe.

În orașele reședință de județ sunt foarte scumpe terenurile, a încetinit construcția, nu se construiesc în sate depopulate care nu deservesc enoriași.

Citat:
Însă n-am cum să nu observ eu și orice care vrea sa judece obiectiv, că se scurg bani din bugetul statului în culte într-un mod fraudulos, selectiv și cu anumite interese.
Nu vezi că o parte bună din banii scurși de la buget către Biserici sunt din formularul acela cu 3% din impozitul pe venit redirecționat de contribuabil către parohie ?

Țara asta are alt specific, decât ateismul deșențat.

Citat:
Nu-ți trebuie sute de milioane de euro să te rogi și să-ți manifești credința și nici să te decizi că toți candidații politici sunt incapabili.
Nu vezi câte milioane de euro se aruncă de către administrațiile USR pt centre de proiecte cu evenimente la care nu prea vin oameni, și pentru evenimente de tip parade lgbt, festivaluri de tip Untold.

Și la București a făcut cretinul de mucușor un festival la care un tânăr a murit de supradoză și s-a distrus și gazonul de pe stadionul național important pt performanță sportivă