![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Dacă și eu sunt împotriva religiei…
Păi nu doar despre asta am scris în ultimii ani cel puțin? Însă când scriu despre altceva sunt OBIECTIV! Avem o lipsă acută de biserici în Romania? Însă nu despre asta se dorește a fi neapărat subiectul. Însă n-am cum să nu observ eu și orice care vrea sa judece obiectiv, că se scurg bani din bugetul statului în culte într-un mod fraudulos, selectiv și cu anumite interese. Tocmai de asta militeze pentru o separare CLARĂ și TOTALĂ a Bisericii de stat. Și impozitarea TUTUROR CULTELOR! Atâta am de menționat pe acest subiect. Nu-ți trebuie sute de milioane de euro să te rogi și să-ți manifești credința și nici să te decizi că toți candidații politici sunt incapabili.
|
|||
|
|||
|
Citat:
În orașele reședință de județ sunt foarte scumpe terenurile, a încetinit construcția, nu se construiesc în sate depopulate care nu deservesc enoriași. Citat:
Țara asta are alt specific, decât ateismul deșențat. Citat:
Și la București a făcut cretinul de mucușor un festival la care un tânăr a murit de supradoză și s-a distrus și gazonul de pe stadionul național important pt performanță sportivă
|
|||
|
|||
|
Da, însă Untold produce ceva,nu doar zgomot,ci și bani.
Degeaba dau tu și eu bani pentru Biserică, că ea produce doar pentru ea și pentru acei ghost investor,care are afaceri prin intermediul bisericii și nu plătește impozit pe profit. De asta se construiesc “în prostie” atâtea biserici și case de rugăciune, fiindcă pe lângă ele sunt afaceri scutite de impozit. Nicio biserica nu se construiește din acuta nevoie de “prezența lui Dumnezeu” pentru acest popor însetat până la infinit de unirea cu divinitatea. Hai să nu fim ipocriți !
|
|||
|
|||
|
Saga festival produce drogangism, scandal public, distruge stadionul național într-o perioadă când sunt cupele europene și se pierd bani din bilete și din performanță.
Citat:
Citat:
Citat:
Într-o Biserică de zid nu încap mai mult de 300 de persoane.
|
|||
|
|||
|
Altcineva “ne ia la mișto”,eu doar spun ADEVĂRUL!
Plus că întotdeauna îmi place să “discut “ pe orice subiect cu tine ,iar discuțiile dintre noi sunt mereu in contradictoriu. Sunt “pe teren “ vizitând țara, și am ieșit din zona de meditație și contemplație interioară și speculație filosofică. M-am conectat puțin la realitățile din teren. Și cu bune cu rele, țara evoluează, este vie și parcurgând jumate din ea într-o săptămână n-am cum să nu văd și simt că vibrația sau conștiința, vorba “prietenului tău” ,este extrem de puternică. Mai ales că am aveam o călătorie în Israel planificată tocmai acum, când a lovit racheta in Tel Aviv,fix in aeroport. Practic dacă mergeam acolo rămâneam:)) Așa că am regândit mai degrabă un tur intensiv prin țară. Să ne cunoaștem țara dragii mei, că merită!
|
|||
|
|||
|
Citat:
Dacă s-ar întoarce și frații noștri de afară care au gustat din pâinea mucegăită a traiului printre străini și nu s-ar lucra Duminica, ar fi și mai pline Bisericile. Ce să faci dacă nevoie de lăcaș de cult e pentru 10.000 de oameni și tu ai loc pt 500, sunt Biserici unde și la maslu sunt sute de persoane în timpul săptămânii în orașe. Citat:
Ce mint porcește unii care se zugrăvesc în falși reformiști dar care în fapt jefuiesc bugetele orașelor mari e că fără ei nu se evolua, lucru fals infirmat de evoluția tuturor țărilor, și Albania sau Bosnia au evoluat din anii 90.
|
|||
|
|||
|
Nu poți evolua o țară,un popor doar cu reforme formale,cu discursuri propagandistice,cu lideri falși și cu minciuni!
Nu poți predica din amvoane de aur cu guri șerpuite din limbi otrăvite cuvinte fără PUTERE! Nu poți dicta Schimbarea ! Ea trebuie sa vină de la oameni,nu de la o singura Voce. Dacă Poporul nu știe ce vrea, îi spunem noi? Nu! Din Popor se va ridica cel care va reprezenta Poporul! Țara vrea un Lider? Sau lideri falși vor sa revendice Țara? Eu vreau să plătească! Nu voi aștepta să le ceară Dumnezeu socoteală fiindcă ei nu cred in Dumnezeu! Dacă voi mai credeți un singur cuvânt din ce spune orice lider politic înseamnă că avem o mare problemă. Aceeași! Iar cât timp nu o vom rezolva suntem în continuare condamnați. Dacă un naționalism izolaționist cu influențe teocratice este soluția pentru țara asta… Atunci vom fi invidiați chiar și de Coreea de Nord.:))