View Single Post
Vechi 21.05.2025, 22:40:48
John Doe John Doe is offline
Junior Member

Data înregistrării: 21.05.2025
Implicit

Citat:
În prealabil postat de ALARIC Vezi mesajul
...
Cei care nu l-au votat nu au facut-o ideologic, poate doar unii, majoritatea cred ca au rate la banca, vor sa-si cumpere o casa, vor sa-si pastreze job-ul etc..., sunt cei se gandesc la traiul de zi cu zi si nu au vre-o ura fata de el sau sustinatorii lui.
...
Apreciez sincer ce-ai spus aici.
Cred si eu ca fiecare a votat din motivele lui si mai cred ca, din pacate, multi dintre noi am votat condusi de frica: ba ca ne vor intoarce "stapanii" spatele si vom ajunge muritori de foame, ba ca vor veni hoardele de homosexuali sa ne ia copiii, ba ca vom fi vanduti Rusiei, ba ca ne vom pierde identitatea, etc.
Ideile astea inca se rostogolesc in spatiul public si nu aduc decat dezbinare si instabilitate.

Citat:
În prealabil postat de ALARIC Vezi mesajul
...
Legat de discursul sau, cei care citesc cu respect si luare-aminte Evangheliile isi pot face o parere, Domnul Iisus Hristos are raspunsuri pentru toate situatiile, daca nu le-au citit poate e timpul sa o faca.
Iarasi sunt de acord cu tine.
Dar Mantuitorul Insusi ne-a indemnat si la scepticism.
N-a vrut sa fim niste spalati pe creier, ne-a cerut sa discenem, ne-a avertizat de pericole si ne-a invatat cum sa ne aparam.
Mesajul credintei e important, mesajul iubirii e foarte important, mesajul iertarii e o consecinta a celor doua, dar numai mesajul scepticismului ne protejeaza in fata inselatorului. Pentrui ca daca nu il invatam, inselatorul se va folosi de credinta noastra, de dragostea noastra, de iertarea noastra, ne va transforma in fanatici si va distruge totul.

Citat:
În prealabil postat de Iorest Vezi mesajul
Semne că deja te roade conștiința, vom da seama în fața lui Dumnezeu și pentru vot, ... Împărăția Cerurilor.
Nu stii tu nici pacatele mele si nici judecata la care voi fi supus. Cu toate astea iti permiti sa ma judeci. Si tu!

Citat:
În prealabil postat de Iorest Vezi mesajul
Vezi că scrii de pe două conturi, te-ai încurcat în ele.
Nu te superi ca-ti raspund si de pe contul asta...
As fi apreciat daca ai fi raspuns la intrebare in loc sa acuzi. Repet intrebarea, special pentru tine:
In contextul Evangheliei dupa Matei, Simion e pomul, sau rodul?
Reply With Quote