View Single Post
Vechi 22.05.2025, 00:01:55
Iorest Iorest is offline
Senior Member

Data înregistrării: 04.08.2016
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Nemo_Nobody Vezi mesajul
Cum de unde? A indraznit sa vorbeasca in numele lui Dumnezeu, spunand ca cine nu a ales cum vrea el, s-a dezis de Dumnezeu. Ce om cu Dumnezeu are dreptul asta? Unde e smerenia? Daca nu e suficient atat, prin asta, a invrajbit oameni cu acelasi crez, crestini. Dumnezeu il lasa sa dezbine crestini?
Hidra care-l păpușează pe Șordan nu are nicio treabă cu Biserica.

Citat:
Crezi ca oricine spune ca e cu Dumnezeu, chiar e? Intreaba-te cum s-ar comporta, ce ar spune si ce ar face acei mincinosi despre care Insusi Iisus ne avertizeaza in Matei 24 , sau cineva care s-a ratacit de pe calea dreapta. Cu cine seamana?
Vezi că Șordan a avut clipuri electorale unde a folosit icoana, dar el stă în curvie de 20 de ani, motivul n-a avut timp să se căsătorească, deci el ia numele Domnului în deșert, el și ceva predicatori din Bihor care ziceau de la amvon să votăm un ins care are în plan parteneriatul civil.

Citat:
De acolo stiu.

Tu de unde stii ca eu nu am niciun fel de rusine?
Conturi făcute de o zi ca să dai în Călin Georgescu deși nu el a făcut turism electoral și alte mizerii.

Știu și infantilismul votantului userist, au făcut praf orașe de 5 ani dar tot au nerușinarea să facă campanii denigratoare la adresa competitorilor care nu sunt la putere, nu administrează ei.

În mintea cretinului votant usr nu cel care împarte banii și tâlhărește bugetul e problema ci opoziția, e un fel de vină inversată.

Last edited by Iorest; 22.05.2025 at 00:08:08.
Reply With Quote