![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
Citat:
Știu și infantilismul votantului userist, au făcut praf orașe de 5 ani dar tot au nerușinarea să facă campanii denigratoare la adresa competitorilor care nu sunt la putere, nu administrează ei. În mintea cretinului votant usr nu cel care împarte banii și tâlhărește bugetul e problema ci opoziția, e un fel de vină inversată.
„Că s-a întărit mila Lui peste noi și adevărul Domnului rămâne în veac.” Ps.116, v.2. Last edited by Iorest; 22.05.2025 at 00:08:08. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Daca ai senzatia ca eu, sau oricine nu a votat optiunea ta e "userist", nu cred ca esti constient de felul in care tu pui etichete, iar in privinta mea ai gresit. Citat:
Citat:
Si nu ai raspuns totusi: Crezi ca Dumnezeu ii da voie lui Calin Georgescu sa dezbine crestini? Pentru ca afirmatia lui, uite, asta face. Last edited by Nemo_Nobody; 22.05.2025 at 10:48:06. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Nu este nici prima și nici ultima oara când se folosește de sistemul ortodox pentru a dezbina lumea. Asa cum si chilie antohita a folosit credința pe post politic, pentru a-l ilustra pe Nicusor drept "omul cu fiara" (a se nota ghilimelele), si Simion presupusul om care apară valorile, dar care... nota personala... spune ca a "evitat o baie de sange"... https://www.google.com/amp/s/adevaru...v-2444881.html
Și dacă se scoală cineva asupra unuia, doi pot să-i stea împotrivă; și funia împletită în trei nu se rupe ușor. (Eclesiastul 4:12) Dumnezeu e Iubire :) Căci prin cuvintele tale vei fi îndreptățit și prin cuvintele tale vei fi condamnat (Matei 12:37) |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Șordan are în spate un sistem care dorește cenzură, arestări, parteneriat civil, îndoctrinare cu lgbt, taxe mari, tu evident te faci că nu vezi că s-a făcut propagandă de popii maghiari pt șordan, de la amvon, tu dai în ortodocșii de la o chilie athonită pt o postare pe facebook.
„Că s-a întărit mila Lui peste noi și adevărul Domnului rămâne în veac.” Ps.116, v.2. Last edited by Iorest; 22.05.2025 at 20:09:31. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Cat despre postarea chiliei antohite, e normal sa "atac" anumite puncte de vedere din acea postare, mai ales când vine vorba de folosirea credinței și a mijloacelor Ortodoxiei în politica. Ortodoxia nu are ce cauta in politica, și nici politica în Ortodoxie. Nu avem și eu unul nu îmi doresc o teocratie, ci o democrație. Cat despre ce se spune ca agenda de extrema dreapta pe care o avem în România se folosește de biserică, este mai mult decât adevarat. De la Sfântul Athos nu e normal sa se faca politica, cum nu e normal nici din partea BOR. P.S.: Mai bine te-ai concentra asupra problemelor importante ca taxele, masurile pentru sănătate. Comunitatea LGBT nu e cine știe ce în România și oricum, nu au parteneriat de căsătorie în Biserica.
Și dacă se scoală cineva asupra unuia, doi pot să-i stea împotrivă; și funia împletită în trei nu se rupe ușor. (Eclesiastul 4:12) Dumnezeu e Iubire :) Căci prin cuvintele tale vei fi îndreptățit și prin cuvintele tale vei fi condamnat (Matei 12:37) |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Greu de crezut că sunt trei mintoși cu aceași idee, în aceași zi, mai degrabă e unul care a zămislit-o și se manifestă în trei ipostasuri. Citat:
Dar nu zici nimic despre pastorii din Bihor care au îndrumat de la amvon pt Șordan. Citat:
Deci legalizarea parteneriatului deschide cutia pandorrei, la pachet cu incriminarea discursului biblic precum că homosexualitatea e păcat, sunt oameni care au luat amenzi în canada fiindcă au citat despre homosexualitate din Biblie, au apărut și așazise adunări liberale care fac o teologie pro lgbt. Deci magnitudinea e mult mai mare.
„Că s-a întărit mila Lui peste noi și adevărul Domnului rămâne în veac.” Ps.116, v.2. Last edited by Iorest; 22.05.2025 at 21:54:44. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Restul jignirilor (citez aici: "Prostea"), nu arata un răspuns matur și logic la o simpla sugestie pe care am avut-o, și anume sa te concentrezi pe problemele mai importante cum ar fi taxele și impozitele, iar decomandata, pe aceste probleme, Nicusor Dan a vorbit foarte corect despre problema antreprenorului din străinătate. Iar ca nota de final, nu sunt de acord nici cu propagandele politice din afara, apropos de apropiere. Vreau sa îmi explici cum crezi ca sunt eu cu dublu standard și ca atac Ortodoxia!?! I'll be waiting
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Hai sa facem o scurta recapitulare a discutiei de pana acum. Tema discutiei este afirmatia lui Georgescu. El i-a a acuzat pe cei 6 milioane de romani care NU l-au votat pe Simion ca "s-au dezis de Dumnezeu", iar tu, crezand ca in felul asta il aperi, discuti de Sordan, ii ataci pe cei care l-au votat si te axezi pe propaganda politica. Da-mi voie sa iti spun ca in felul asta nu il aperi, doar "ii pui palma", pentru ca n-ai abordat deloc tema discutiei, doar faci totul pentru a o deturna. Pana aici ti-a iesit, felicitari. Acum se poate sa revenim putin la subiect? Ai de spus ceva si pe tema topicului? Nu da nimeni in Calin Georgescu, asa cum ai spus tu, dezbatem doar o afirmatie a lui. Cum comentezi faptul ca el a dat niste valente sprituale atat de inalte unui om, incat sa spuna (indirect ce e drept) ca cei care nu l-au ales s-au dezis de Dumnezeu? Consideri ca ar putea fi Simion Calea? Sau poate Georgescu, nu stiu... Daca tot ai ales sa participi la discutie, spune tu cum intelegi lucrurile astea sau cum ar trebui sa le intelegem noi, ceilalti, neinitiatii, care nu ne-am ridicat la nivelul tau. Mai au vreo valoare Cuvintele Mantuitorului pentru crestinul ortodox din zilele noastre, sau palesc in fata unui discurs politic insufletitor daca spune si "Doamne, Doamne"? Despre asta discutam aici, din respect pentru forum hai sa lasm propaganda politica si sa ne limitam la latura spirituala. Te poticnesti de faptul ca sunt doua conturi noi (si chiar ai afirmat anterior ca apartin aceluiasi utilizator) create cu scopul de a da in Calin Georgescu. Eu nu pot decat sa vorbesc in numele meu. Nu ascund faptul ca am creat contul pentru a participa la discutia asta, dar nu din motivele pe care le spui tu. Alegerile au trecut, propaganda politica nu isi mai are rostul. Eu nu sunt aici pentru propaganda politica, nu vreau sa te conving de nimic, nu vreau sa iti schimb opiniile, nu sunt condus de ura nici impotriva lui Georgescu, nici impotriva lui Simion, nici impotriva vreunui votant de-al vreunuia dintre candidati, dar consider ca aspectul adus in discutie de initiator e important si trebuie lamurit. Nu puteam participa la discutia asta fara a crea un cont. Dumnezeu ne "da voie" tuturor sa spunem ceea ce dorim. Ideea e sa discernem singuri pentru a nu pica in extreme, sa putem constientiza consecintele vorbelor si faptelor noastre si sa nu facem rau nici macar cu intentii bune. Last edited by John Doe; 22.05.2025 at 13:35:05. |
|
|||
|
|||
![]() Citat: