Citat:
În prealabil postat de Iorest
Čtiu Či infantilismul votantului userist, au făcut praf oraČe de 5 ani dar tot au neruČinarea să facă campanii denigratoare la adresa competitorilor care nu sunt la putere, nu administrează ei.
În mintea cretinului votant usr nu cel care împarte banii Či tâlhăreČte bugetul e problema ci opoziČia, e un fel de vină inversată.
|
Stii cum functioneasa o gandire limitata, de multe ori prin manipulare? Distorsioneaza realitatea impartind lumea in doar doua optiuni diametral opuse, nimic intre. In psihologie se numeste gandire dihotomica.
Daca ai senzatia ca eu, sau oricine nu a votat optiunea ta e "userist", nu cred ca esti constient de felul in care tu pui etichete, iar in privinta mea ai gresit.
Citat:
Conturi făcute de o zi ca să dai în Călin Georgescu deČi nu el a făcut turism electoral Či alte mizerii.
|
Contul e nou, aici am presupus ca se poate vorbi despre blasfemiile unui candidat cu oameni interesati de asta. Amuzanta chestia cu doua conturi. Grija totusi la felul cum tragi concluzii bazate pe coincidente in alte privinte. Astea sunt erori de logica usor de comis care in manipulare reprezinta efectiv resurse.
Citat:
Hidra care-l păpuČează pe Čordan nu are nicio treabă cu Biserica.
|
De aici nu stiu ce sa inteleg. Cine e Hidra? Cum ramane cu votantii Nicusor Dan care sunt crestini?
Si nu ai raspuns totusi: Crezi ca Dumnezeu ii da voie lui Calin Georgescu sa dezbine crestini? Pentru ca afirmatia lui, uite, asta face.