View Single Post
Vechi 22.05.2025, 10:10:18
Nemo_Nobody Nemo_Nobody is offline
Junior Member

Data înregistrării: 21.05.2025
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Iorest Vezi mesajul
Știu și infantilismul votantului userist, au făcut praf orașe de 5 ani dar tot au nerușinarea să facă campanii denigratoare la adresa competitorilor care nu sunt la putere, nu administrează ei.

În mintea cretinului votant usr nu cel care împarte banii și tâlhărește bugetul e problema ci opoziția, e un fel de vină inversată.
Stii cum functioneasa o gandire limitata, de multe ori prin manipulare? Distorsioneaza realitatea impartind lumea in doar doua optiuni diametral opuse, nimic intre. In psihologie se numeste gandire dihotomica.

Daca ai senzatia ca eu, sau oricine nu a votat optiunea ta e "userist", nu cred ca esti constient de felul in care tu pui etichete, iar in privinta mea ai gresit.

Citat:
Conturi făcute de o zi ca să dai în Călin Georgescu deși nu el a făcut turism electoral și alte mizerii.
Contul e nou, aici am presupus ca se poate vorbi despre blasfemiile unui candidat cu oameni interesati de asta. Amuzanta chestia cu doua conturi. Grija totusi la felul cum tragi concluzii bazate pe coincidente in alte privinte. Astea sunt erori de logica usor de comis care in manipulare reprezinta efectiv resurse.

Citat:
Hidra care-l păpușează pe Șordan nu are nicio treabă cu Biserica.
De aici nu stiu ce sa inteleg. Cine e Hidra? Cum ramane cu votantii Nicusor Dan care sunt crestini?

Si nu ai raspuns totusi: Crezi ca Dumnezeu ii da voie lui Calin Georgescu sa dezbine crestini? Pentru ca afirmatia lui, uite, asta face.

Last edited by Nemo_Nobody; 22.05.2025 at 10:48:06.
Reply With Quote