View Single Post
Vechi 22.05.2025, 13:23:09
John Doe John Doe is offline
Junior Member

Data înregistrării: 21.05.2025
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Iorest Vezi mesajul
Hidra care-l păpușează pe Șordan nu are nicio treabă cu Biserica.

Vezi că Șordan ...
Conturi făcute de o zi ca să dai în Călin Georgescu deși nu el a făcut turism electoral și alte mizerii.
... infantilismul votantului userist...
... cretinului votant usr ....
Usor arunci cu vorbele!
Hai sa facem o scurta recapitulare a discutiei de pana acum.
Tema discutiei este afirmatia lui Georgescu. El i-a a acuzat pe cei 6 milioane de romani care NU l-au votat pe Simion ca "s-au dezis de Dumnezeu", iar tu, crezand ca in felul asta il aperi, discuti de Sordan, ii ataci pe cei care l-au votat si te axezi pe propaganda politica.
Da-mi voie sa iti spun ca in felul asta nu il aperi, doar "ii pui palma", pentru ca n-ai abordat deloc tema discutiei, doar faci totul pentru a o deturna.
Pana aici ti-a iesit, felicitari.

Acum se poate sa revenim putin la subiect? Ai de spus ceva si pe tema topicului?

Nu da nimeni in Calin Georgescu, asa cum ai spus tu, dezbatem doar o afirmatie a lui.
Cum comentezi faptul ca el a dat niste valente sprituale atat de inalte unui om, incat sa spuna (indirect ce e drept) ca cei care nu l-au ales s-au dezis de Dumnezeu? Consideri ca ar putea fi Simion Calea?
Sau poate Georgescu, nu stiu... Daca tot ai ales sa participi la discutie, spune tu cum intelegi lucrurile astea sau cum ar trebui sa le intelegem noi, ceilalti, neinitiatii, care nu ne-am ridicat la nivelul tau.

Mai au vreo valoare Cuvintele Mantuitorului pentru crestinul ortodox din zilele noastre, sau palesc in fata unui discurs politic insufletitor daca spune si "Doamne, Doamne"?
Despre asta discutam aici, din respect pentru forum hai sa lasm propaganda politica si sa ne limitam la latura spirituala.

Te poticnesti de faptul ca sunt doua conturi noi (si chiar ai afirmat anterior ca apartin aceluiasi utilizator) create cu scopul de a da in Calin Georgescu.
Eu nu pot decat sa vorbesc in numele meu. Nu ascund faptul ca am creat contul pentru a participa la discutia asta, dar nu din motivele pe care le spui tu.
Alegerile au trecut, propaganda politica nu isi mai are rostul. Eu nu sunt aici pentru propaganda politica, nu vreau sa te conving de nimic, nu vreau sa iti schimb opiniile, nu sunt condus de ura nici impotriva lui Georgescu, nici impotriva lui Simion, nici impotriva vreunui votant de-al vreunuia dintre candidati, dar consider ca aspectul adus in discutie de initiator e important si trebuie lamurit. Nu puteam participa la discutia asta fara a crea un cont.

Citat:
În prealabil postat de Nemo_Nobody Vezi mesajul
...
Si nu ai raspuns totusi: Crezi ca Dumnezeu ii da voie lui Calin Georgescu sa dezbine crestini? Pentru ca afirmatia lui, uite, asta face.
Dumnezeu ne "da voie" tuturor sa spunem ceea ce dorim. Ideea e sa discernem singuri pentru a nu pica in extreme, sa putem constientiza consecintele vorbelor si faptelor noastre si sa nu facem rau nici macar cu intentii bune.

Last edited by John Doe; 22.05.2025 at 13:35:05.
Reply With Quote