Citat:
În prealabil postat de Iorest
Te simt de la distanță că tu ești, același infantilism în afirmații, uneori se reiau, doar că ți-ai făcut două conturi de sacrificiu și unul principal, tu acționezi exact ca ăia de prin usr tineret care mințeau că au votat Simion dar acum sunt cu Șordan, doar ca să mai păcălească pe cineva pe diferite canale pro Simion.
Păi taxele și impozitele locale se duc spre parade gay, filme gay Șordan a finanțat din banii Primăriei București - filmul eu sunt Nicu
NICUȘOR DAN, sponsor oficial al producției EU SUNT NICU - povestea unui tânăr homosexual pe străzile Bucureștiului. Premiera la Muzeul Țăranului Român, Studioul ”Horia Bernea”
”Eu sunt Nicu”, un film pro-homosexualitate regizat de o doamnă cunoscută pentru rolul ei din „Gipsy Queen”, a avut premiera pe 14 noiembrie 2022 la Studioul „Horia Bernea” al Muzeului Țăranului Român – Templu al culturii populare românești creștin-ortodoxe! Acest film a fost CO-FINANȚAT de Primăria Municipiului București, Primar General Nicușor Dan, prin ARCUB, în cadrul Programului „București afectiv 2022”.
Dacă erai un confrate de cauză și de crez creștin erai aici în toate bătăliile Referendumul pt familie 2018, Lupta împotriva plandemiei și vaccinismului 2020-2023, luptele cu partidele sistemului 2024-2025.
Și ar mai fi și altele lupta pt suveranitate economică și păstrarea banilor numerar/cash, lupta cu vaccinismul forțat, lupta pentru definirea situatiei actelor biometrice și păstrarea dreptului la alegere pentru actele fără cip, pericolul ecumenismului, lupta pt eliberarea Duminicii ca zi sfântă de odihnă și Liturghie.
E foarte clar că Nicușor Dan vrea să mintă și să înșele electoratul din diaspora care a fost net în defavoarea lui cu tot cu voturile anulate de sistem, care a și umblat la urne peste zi, în noaptea de Sâmbătă spre Duminică ca să mai reducă diferența.
|
Electoratul lui Nicusor nu a fost deloc in defavoarea lui, in Rusia spre exemplu, castigand o grămadă de voturi, plus și din alte tari cum ar fi Turcia, Ucraina, Polonia sau chiar si Serbia:
https://www.libertatea.ro/stiri/rezu...simion-5312609
Cat despre mine, nu ai dovedit cu absolut nimic că atac Ortodoxia (lucru pe care nu îl fac apropos), iar ideea ta de confrate creștin suna mai mult a un naționalism dus la extrem, exact ce fac cei ce ar fi vrut sa scufunde România în devalorizarea leului și sărăcie cumplita. Nu are rost sa explic ca faptul ca ai un drept de a milita / protesta pentru a pastra libera alegere în legătură cu buletinele electronice, este dreptul tău, dar dacă vreodată se ia vreo decizie, se va lua (deși nu este cazul, putând sa pleci cu pașaport și optând pentru buletinul optional). Cat despre restul, pandemia (cu PAN nu cu PLAN) este ceva ce a fost (eu zic ca încă este) foarte real. Nu are rost sa iti mai explic ca nu as fi făcut nimic cu ideea asta de "confrate creștin" în ceea ce privește vaccinarea. Nu sunt în Guvern și nici nu vreau sa fiu, treaba mea și ar trebui a tuturor, sa se desfășoare pe plan spiritual.
Cat despre conturi, intreaba-te de ce la ora la care scriu aceasta postare, acestea nu sunt active. (Sarcasm)
E totul o conspirație ce pot sa mai zic Nu dețin acele conturi și nu sunt nici ca cei pe care mi-ai descris, care acționează contra cineva care este cu GS. E fix decizia voastră a tuturor cu cine doriți sa votați.