![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
https://www.libertatea.ro/stiri/rezu...simion-5312609 Cat despre mine, nu ai dovedit cu absolut nimic că atac Ortodoxia (lucru pe care nu îl fac apropos), iar ideea ta de confrate creștin suna mai mult a un naționalism dus la extrem, exact ce fac cei ce ar fi vrut sa scufunde România în devalorizarea leului și sărăcie cumplita. Nu are rost sa explic ca faptul ca ai un drept de a milita / protesta pentru a pastra libera alegere în legătură cu buletinele electronice, este dreptul tău, dar dacă vreodată se ia vreo decizie, se va lua (deși nu este cazul, putând sa pleci cu pașaport și optând pentru buletinul optional). Cat despre restul, pandemia (cu PAN nu cu PLAN) este ceva ce a fost (eu zic ca încă este) foarte real. Nu are rost sa iti mai explic ca nu as fi făcut nimic cu ideea asta de "confrate creștin" în ceea ce privește vaccinarea. Nu sunt în Guvern și nici nu vreau sa fiu, treaba mea și ar trebui a tuturor, sa se desfășoare pe plan spiritual. Cat despre conturi, intreaba-te de ce la ora la care scriu aceasta postare, acestea nu sunt active. (Sarcasm)E totul o conspirație ce pot sa mai zic Nu dețin acele conturi și nu sunt nici ca cei pe care mi-ai descris, care acționează contra cineva care este cu GS. E fix decizia voastră a tuturor cu cine doriți sa votați.
Și dacă se scoală cineva asupra unuia, doi pot să-i stea împotrivă; și funia împletită în trei nu se rupe ușor. (Eclesiastul 4:12) Dumnezeu e Iubire :) Căci prin cuvintele tale vei fi îndreptățit și prin cuvintele tale vei fi condamnat (Matei 12:37) |
|