Citat:
În prealabil postat de Iorest
Nu umbli cu identitate dublă ci triplă, mai degrabă ai scris tu de pe trei conturi decât să se fi nimerit 3 oameni - 2 cu conturi noi cu aceeasi idee, la aceeasi dată.
Greu de crezut că sunt trei mintosi cu aceasi idee, în aceasi zi, mai degrabă e unul care a zămislit-o si se manifestă în trei ipostasuri.
|
Dar ceilalti sunt infantili, nu tu...
Citat:
În prealabil postat de Iorest
Buletinul nebiometric nu va mai putea fi folosit în curând după 2030, iar pasapoartele au cip, alea fără cip sunt maxim pe un an si voiau să le scoată.
|
Pe asta sa o tii minte. Iar cand te vei trezi in 2030 folosind in continuare buletin nebiometric, ai grija pe cine crezi.
Nu e nici prima, nici ultima idee de genul asta cu un termen limita. Si nu esti nici primul, nici ultimul care o va crede chiar si dupa ce se va demonstra ca e fals: 2030.
Si iti mai dau o tema de gandire: chiar si fara sa spui nimic despre asta, as fi fost sigur ca pentru tine pandemia a fost "plandemie". Oare de ce? Te incadrezi cumva intr-o tipologie cu inclinatii inspre idei conspirationiste? Raspunde-ti tie.
Citat:
În prealabil postat de Andrew
Cat despre conturi, intreaba-te de ce la ora la care scriu aceasta postare, acestea nu sunt active. (Sarcasm)E totul o conspiratie ce pot sa mai zic
|
Nu e interesant cum in cazuri de genul asta, orice ce se intampla devine foarte usor un argument in validarea conspiratiei?
Iorest concluzioneaza acelasi lucru si daca suntem activi in acelasi timp, si daca nu.
Mi se pare incredibil, si e de notat, ca probabil oricine poate ajunge in punctul in care sa foloseasca dovezi contradictorii pentru a isi demonstra aceeasi concluzie preexistenta - o supozitie.
Citat:
În prealabil postat de cozia
Ba ce rau imi pare ca n-a iesit GS. Tare a s fi vrut sa vad ce fata faceai :)) cand acesta prin avant muncitoresc suveran ar fi inceput sa implementeze ceea ce ai listat tu mai sus. Pffff...ar fi fost taare de tot! Dar oricum nu-i timpul pierdut.
|
Am gandit si eu asta, ma bucur ca a spus-o altcineva! Si cred ca ai dreptate, din pacate nu e timpul pierdut.
Iar acum, urmeaza concluzia ca de fapt sunt 4 conturi, nu 3 :))