View Single Post
Vechi 27.06.2025, 02:47:18
Nietzsche Nietzsche is offline
Senior Member

Data înregistrării: 18.06.2021
Implicit

Citat:
În prealabil postat de cozia Vezi mesajul
Depinde si cat de departe te duci cu grija fata de animale. Totul este sa nu exagerezi si sa le lasi in mediul lor.

Sfantul Serafim de Sarov la un moment dat cand a fost patruns de simtul Adamic, cum am aflat ca este definit, era vizitat in liniste si pace de catre diverse animale, de la soareci, sobolani, iepuri pana la ursi salbatici dar care se simteau in largul lor linga Sfant si se culcau la picioarele lui. El insa nu-i transforma in animale de companie ci ii lasa in Plata Domnului sa faca ce vor in timp ce el isi vedea de treburile lui.
Asta inseamna iubire crestineasca fata de animale, nu sa le pui zgarda, manusi in picioare, sa-i duci la grooming si sa-i incui in apartamente.
Prietene eu am în curte 15 pisici și zece câini, luați/ate de pe străzi abandonati/e. Și ce sa fac sa urmez sfatul unchiasului ortodox sa le las de capul lor? Ca asa sunt cele sălbatice? Voi chiar nu aveți pic de demnitate frate? Pe bune, chiar așa sunt ortodocșii fără pic de milă față de creația lui Dumnezeu? Sa fiți voi bine ca restul nu contează! Sa băgați în voi carne și lactate iar animale ce nu au fost tranșate sa se descurce. Mi-e sila de voi, cum ar putea un zeu sa fie cu voi, e imposibil! Afla ca eu nu renunț la a salva animale, am chiar un măgăruș salvat care mi-a făcut viata mai frumoasa decât toți oamenii pe care i-am cunoscut pana acum. Sa va dea Dumnezeu după inimă, asa ca să fiu în ton cu credința voastră! Amin.
Reply With Quote