Citat:
În prealabil postat de Nietzsche
Prietene eu am în curte 15 pisici Èi zece câini, luaÈi/ate de pe străzi abandonati/e. Èi ce sa fac sa urmez sfatul unchiasului ortodox sa le las de capul lor? Ca asa sunt cele sălbatice? Voi chiar nu aveÈi pic de demnitate frate? Pe bune, chiar aÈa sunt ortodocÈii fără pic de milă faÈă de creaÈia lui Dumnezeu? Sa fiÈi voi bine ca restul nu contează! Sa băgaÈi în voi carne Èi lactate iar animale ce nu au fost tranÈate sa se descurce. Mi-e sila de voi, cum ar putea un zeu sa fie cu voi, e imposibil! Afla ca eu nu renunÈ la a salva animale, am chiar un măgăruÈ salvat care mi-a făcut viata mai frumoasa decât toÈi oamenii pe care i-am cunoscut pana acum. Sa va dea Dumnezeu după inimă, asa ca să fiu în ton cu credinÈa voastră! Amin.
|
E bine ca ai grija de animale, nimeni nu contesta asta. Este vorba de idolatrie aici, cand dai mai multa iubire animalului fata de oameni. Iisus Hristos nu s-a intrupat si in animale, ci in om. De asta se spune ca in Rai doar oamenii vor intra, si ca animalele nu au Rai, de aici noi trebuie sa avem grija de animale sa le oferim totul sa se simta ca in Rai, pentru ca ele nu au Rai, dar sa nu ajungem la idolatrie sa spunem "decat sa ma insor sa fac copii, mai bine imi iau un catel acasa si acesta va fi copilul meu".
P.S: mie imi plac cainii, pisicile, sa am grija, pasarile domestice :))))). Cam fugaream pasarile prin curte cand eram copil :)))))) ...si cand ma uit la americani ce bine au grija de gaini, gainile alea veneau singure la stapan, sa fie mangaiate, la mine toate fugeau de mine. E si aici o tehnica de dresaj. Gainile sunt ca femeile pe interes, trebuie sa le dai de mancare, ca altfel nu te vor place hahaha :))) (sper ca nu am fost dur aici, dar e o realitate) haha :))