View Single Post
Vechi 01.08.2025, 15:37:28
Iorest Iorest is offline
Senior Member

Data înregistrării: 04.08.2016
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de iustin_dumitru Vezi mesajul
Macar astia au invatat la final sa colaboreze,cand deja au nimicit cu totul tara asta , dar noroc cu uniunea europeana ca am progresat totusi trasi de urechi in acest timp.
La câte resurse are țara asta, ar fi progresat și fără UE, doar că nu s-a dorit, cum ziceam au preferat să fure pt familia lor și să distrugă strategic alături de asasinii economici domeniile cheie ale statului, iar pe oameni să-i lase ai nimănui.

Citat:
Si apoi te ar ajuta pe tine personal sa ai analize mult mai lucide daca te ai detasa putin de o anumita parte si ai fi mai obiectiv, daca tot iti place domeniul politic asa mult.
Politica pentru unii e destin, e talantul administratorului, al chivernisitorului, al iconomului:

42. Și a zis Domnul: Cine este iconomul credincios și înțelept pe care stăpânul îl va pune peste slugile sale, ca să le dea, la vreme, partea lor de grâu?
43. Fericită este sluga aceea pe care, venind stăpânul, o va găsi făcând așa.
44. Adevărat vă spun că o va pune peste toate avuțiile sale.

Apropo de populism, administratorul cel înțelept care a ajutat oamenii, ar fi fost populist în limbajul bruxelizat:

Cap. 16
1. Și zicea și către ucenicii Săi: Era un om bogat care avea un iconom și acesta a fost pârât lui că-i risipește avuțiile.
2. Și chemându-l, i-a zis: Ce este aceasta ce aud despre tine? Dă-mi socoteala de iconomia ta, căci nu mai poți să fii iconom.
3. Iar iconomul a zis în sine: Ce voi face că stăpânul meu ia iconomia de la mine? Să sap, nu pot; să cerșesc, mi-e rușine.
4. Știu ce voi face, ca să mă primească în casele lor, când voi fi scos din iconomie.
6. Iar el a zis: O sută de măsuri de untdelemn. Iconomul i-a zis: Ia-ți zapisul și, șezând, scrie degrabă cincizeci.
7. După aceea a zis altuia: Dar tu, cât ești dator? El i-a spus: O sută de măsuri de grâu. Zis-a iconomul: Ia-ți zapisul și scrie optzeci.
8. Și a lăudat stăpânul pe iconomul cel nedrept, căci a lucrat înțelepțește. Căci fiii veacului acestuia sunt mai înțelepți în neamul lor decât fiii luminii.

Cum ar face iconomul actual bruxelolatru- ar mări povara pe spatele oamenilor, ca să arate că e un cățel veros în a-și distruge poporul și a-l jugăni cu juguri greu de purtat, cum a făcut câinele de băsescu care a chinuit românii în criza din 2009 mai mult decât i-au cerut stăpânii, ca să simtă că e criză, ca un pirat nenorocit

Citat:
Critica frate cat vrei ,dar nu mai jigni, ce te costa? Chiar nu tii de loc la imaginea ta?
Cuvinte ca tampiti si ticalosi vor atarna greu la Judecata , si o sa dai tot AUR -ul si toata Romania atunci pe o singura mana intinsa,si nu o sa aiba cine sa ti-o offere.
Lasa-i incolo ca se descurca ei , ai grija doar de cum vorbesti aici si acum, e cel mai util lucru in favoarea AUR si a nemuririi tale.
Eu sunt ferm convins că milioane bune din poporul român sunt un popor de tâmpiți cum a zis și Petre Țuțea, e adevărat că nu-l consider pe cozia sau alți frați de aici ca fiind printre cei tâmpiți, dar vulgul, masele care cred g4media, sunt ca un șuvoi care nu se va curăți decât după ce administratorii ticăloși le vor distruge averile, sănătatea, proprietatea privată, liniștea, abia atunci se vor trezi, cam prea târziu.

De multe ori cred că Dumnezeu ne-a dat pirați nenorociți și vătafi samavolnici tocmai pentru a-i pedepsi pe cei ignoranți, snobi, ticăloși, escroci, escrocii din vârful piramidei îi toacă pe cei de mai jos, mi-e milă doar de văduvele cinstite, de familiile sărace și oamenii curați sufletește care au nimerit la mijloc.