![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Si la fel de mult se fura si s-a furat si in Rusia si Romania comunista si in Romania legionara .Macar in lumea comunista era invers,fura poporul de nevoie, vezi reteaua de spagi, iar conducatorii poate erau cinstiti. Nu stiu in China si Corea de Nord cum functioneaza autocratia, dar se pare ca asta e pretul libertatii , sa accepti ca ,conducatorii mai fura, dar ca sunt printre ei si bine intentionati, nu ii poti jigni in corpore pe toti. Iar a presupune ca daca vine AUR nu se mai fura, ramane de dovedit. Nu am vazut preocupari speciale pentru combaterea furtului,doar se presupune ca in numele dragostei de tara , cei din varf nu ar putea iar fura. Da,deocamdata e o mireasa alba si neprihanita caci nu a fost dovedita ca hoata, dar ii cam curg balele de furie la adresa hotilor si ticalosilor , si asta o face cam urata. Caci cine judeca cu aceiasi masura va fi judecat. Si toate posibilele masuri bune care le vor lua, vor fi judecate la fel, fara dovezi: ca hotii,talharii etc Nu e asta calea,desi AUR nu a furat inca, pentru ca cine sufera de un mic pacat ,si anume ura si minciuna, sufera si de restul. Si o sa si-o ia si ei asa cum a fost lungul sir CDR,PNTCD, DA,PSD,PNL(putin mai rezervat uneori), USR toti exponenti ai urii intrun fel sau altul la un moment dat ,pe care viata i-a pedepsit si i-a pus sa lucreze impreuna. Macar astia au invatat la final sa colaboreze,cand deja au nimicit cu totul tara asta , dar noroc cu uniunea europeana ca am progresat totusi trasi de urechi in acest timp. Si apoi te ar ajuta pe tine personal sa ai analize mult mai lucide daca te ai detasa putin de o anumita parte si ai fi mai obiectiv, daca tot iti place domeniul politic asa mult. In loc sa vorbesti de raul care stim toti ca sa facut, ar fi interesant sa vorbesti de lucruri pozitive ,cum e aceea participare la inundatii,si ai ajuta mult mai mult AUR asa. Asa ,nu faci decat sa indepartezi potentialii viitori sustinatori , care stiu din trecut ca limbajul urii nu a dus nicaieri. Eu sunt convins ca aceasta cale e castigatoare,asa cum a facut din Nicusor Dan dintr-un loser,in doar 2 saptamani ,un om general acceptat,doar pentru simplu fapt ca a avut bun simt. Critica frate cat vrei ,dar nu mai jigni, ce te costa? Chiar nu tii de loc la imaginea ta? Cuvinte ca tampiti si ticalosi vor atarna greu la Judecata , si o sa dai tot AUR -ul si toata Romania atunci pe o singura mana intinsa,si nu o sa aiba cine sa ti-o offere. Lasa-i incolo ca se descurca ei , ai grija doar de cum vorbesti aici si acum, e cel mai util lucru in favoarea AUR si a nemuririi tale. Last edited by iustin_dumitru; 01.08.2025 at 14:53:52. |
|