Citat:
În prealabil postat de iustin_dumitru
Si o sa si-o ia si ei asa cum a fost lungul sir CDR,PNTCD, DA,PSD,PNL(putin mai rezervat uneori), USR toti exponenti ai urii intrun fel sau altul la un moment dat ,pe care viata i-a pedepsit si i-a pus sa lucreze impreuna.
Macar astia au invatat la final sa colaboreze,cand deja au nimicit cu totul tara asta , dar noroc cu uniunea europeana ca am progresat totusi trasi de urechi in acest timp.
|
Toate țările au progresat și Georgia și țări foste iugoslave, oriunde te uiți, dacă nu era Uniunea Europeană poate s-ar fi vândut altfel resursele de petrol, zăcăminte, etc, asta de ce nu o iei în calcul.
Citat:
Si apoi te ar ajuta pe tine personal sa ai analize mult mai lucide daca te ai detasa putin de o anumita parte si ai fi mai obiectiv, daca tot iti place domeniul politic asa mult.
|
Politica te afectează mai mult decât crezi, din cauza politicii nu ai școli, spitale, infrastructură feroviară, n-o să le construiască omul simplu cu lopata, sunt chestii de Mega structură pe care le poate face doar statul, dacă nu are niște oameni puși pe jaf în vârful piramidei.
Citat:
In loc sa vorbesti de raul care stim toti ca sa facut, ar fi interesant sa vorbesti de lucruri pozitive ,cum e aceea participare la inundatii,si ai ajuta mult mai mult AUR asa.
|
Eu nu cred că ajut sau dăunez AUR, nu vezi că forumul nu e foarte citit.
Citat:
Asa ,nu faci decat sa indepartezi potentialii viitori sustinatori , care stiu din trecut ca limbajul urii nu a dus nicaieri. Eu sunt convins ca aceasta cale e castigatoare,asa cum a facut din Nicusor Dan dintr-un loser,in doar 2 saptamani ,un om general acceptat,doar pentru simplu fapt ca a avut bun simt.
|
Nicușor Dan e un candidat de laborator al serviciilor, a apărut din eprubeta politică soroșistă la fel ca Macovei, Clotilde, Fritz, Coleban și alții.
Cum bine a analizat Virgiliu Gheorghe dintre toți olimpicii pe care i-a avut România în anii 70-2000 doar cârlionț a avut la dispoziție fonduri și presă de tip G4 Media, Hotnews, Libertatea,B1 care să-i cânte în strună la început când era cu USB, USR etc.
După cum vezi obsesia Mesianismului o au useriștii că ei salvează cică.
Citat:
Critica frate cat vrei ,dar nu mai jigni, ce te costa? Chiar nu tii de loc la imaginea ta?
|
Ce treabă are imaginea mea, țara se prăbușește suntem în colaps demografic, invadați de toate lăcustele din afară și noi o mai ardem cu stilistica exprimării.
Suntem ca la medicina de dezastre unde nu mai știi cum să te împarți ca să prioritizezi urgența mai mare.
Citat:
Cuvinte ca tampiti si ticalosi vor atarna greu la Judecata , si o sa dai tot AUR -ul si toata Romania atunci pe o singura mana intinsa,si nu o sa aiba cine sa ti-o offere.
Lasa-i incolo ca se descurca ei , ai grija doar de cum vorbesti aici si acum, e cel mai util lucru in favoarea AUR si a nemuririi tale.
|
Până la urmă treaba cu popor de tîmpiți e o expresie briliantă a lui Petre Țuțea, de un realism care surprinde perfect cum românii și-au votat mereu călăii, i-au pupat, i-au adulat, încă există imbecili și aici pe forum care cred că traian băsescu a fost cel mai bun președinte al României.
Și el era doar un tîlhar impus cu forța de bruxelles contrar voinței populare a milioane de români care l-au demis la referendum.