View Single Post
Vechi 29.08.2025, 02:05:02
Iorest Iorest is offline
Senior Member

Data înregistrării: 04.08.2016
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de iustin_dumitru Vezi mesajul
Si ce sa zic ,ne am dezoltat la oras de nu se poate. Cred ca am involuat ,si cu stiinta noastra grozava am distrus planeta, am omorat copilaria generatiei tinere, si ne am luat monitorul pe cap de persoana fizica in brate ,mormantul nostru cu LED-uri.
Stai puțin că nu e neapărat cum spui tu, eu nu mă uit la tv și stau puțin pe net, în general pe site-uri din preistorie cum e acest forum care e opusul interacțiunii pline de stimuli de tip tik-tok.

Citat:
Sincer eu nu am trait la sat, dar am ramas placut impresionat cand eram mai mic, ca acolo se aduna lumea seara si vorbea,si vecinii erau ca fratii , si zilele de sarbatoare erau tinute, si lumea era egala , si fiecare era respectat.
Sunt convins insa ca in prezent s-a schimbat si acolo ,din pacate.
Înțelege fiecare ce vrea, eu văd că satul era o problemă de mult de asta a și decăzut, puțini aveau ladă cu zestre, puțini aveau încălțări în picioare dacă te referi la anii de după război, se murea din boli care astăzi sunt tratabile chirurgical.

Nu întâmplător a fost un exod de la sat, lumea abia aștepta să plece dintr-o pușcărie mentală, există oameni care nu se bot dezbăra de gura lumii, ce-o zice lumea dacă, arată că reflexul e adânc înrădăcinat.

Școala e mai slabă la sat și e o diferență de 8-10 clase între unul care face gimnaziul la sat și unul care face gimnaziul la un Colegiu Național care are și clase de gimnaziu pe lângă el.

Citat:
Pana si yehovistii se duc cate 2 la o actiune. Altfel,daca merg singur, apare indoiala in mine, frica de ridicol (meritata poate) , sau mai stiu eu ce.
Daca as m-ai gasi inca cel putin o persoana ,sau feedbackuri pozitive, as trece la actiune.
Iehovștii se duc 2 în acțiune ca să se pârască unul pe altul, asta e o metodă a turnului de veghere de a-i controla eficient, să știi că ai în ceafă privirea unuia care te pândește ce faci.
Sunt convins că în București sunt multe parohii unde e câte ceva de făcut cred că dacă voiaia găseai ceva cu binecuvântare și timpul cât scriai aici îl foloseasi la într-ajutorare.

Citat:
Si forumul asta rezista de o gramada de ani.
Si tine cont ca nu ne vedem(au fost ceva incercari timide in trecut).
Daca ne am si vedea,si daca ne-am pastra pe subiectele credintei si am fi mai practici, probabil ar creste exponential
Forumul rezistă că ne-am zbătut o mână de oameni să-l ținem în viață dar a pierdut mult, în mare parte și fiindcă mulți au fost dați afară prin banare și nu s-au mai întors.

Au mai fost încercări de întâlnire soldate cu semi-eșec sau eșec, nu spui ceva nou, așa și ASCOR-ul rezistă de 35 de ani dar e tot mai slab numeric și diluat ca pondere acțiunilor.

Last edited by Iorest; 29.08.2025 at 02:07:13.
Reply With Quote